Egyetértek Stannel, van igazság a mondanivalójában
.
"Az oldallal különben semmi gondom nem volt bár az egyik barátomat is innét (nem mondok nevet) megalázták és hát így az oldal színvonala nálam kissé csökkent,még ha velem nem is volt senki se gonosz."
Ugyan, nem kell ezt titkolni
. Én voltam az, de nem mondom, hogy nem érdemeltem meg! IGENIS megérdemeltem! Meg kellett történnie. Jogosan történt..., bár a "sérelmek" csak erősebbé tettek, nem pedig gyengítettek. Megedzettek, mint az ütések az acélt! Ugye, Hessa?
Sőt, aki itt volt az oldalon annak idején, az tudhatja, hogy mikről fecsegek itt!
Pl: Noxnak, Stannak, Hessának és a bandák háborújás Nikónak említettem ezt azt... Azonban, sokat tanultam belőle, és beláttam, hogy megérdemeltem!
De ezt leginkább Noxnak köszönhetem, ő rengeteg segített nekem, tehát; ő sosem gázolt belém, csak SEGÍTETT! És ezért örökké hálás leszek neki... Bár, egyszer volt ilyesmi, de azt nem nevezném sértésnek, hanem építő kritikának! Sokat "tanított" nekem a GTA Chicago idején, és az ő kérésére írtam meg az Under Controlt. Emellett, cseppet sem bántam meg, hogy megfogadtam a tanácsait, hiszen rengeteg ihletet adott a jövőbeli történeteimhez
. Szóval, köszönöm NoxiousEnterprise!
Egyébként, megsúgom: Én is csak a fiktív sztorik miatt vagyok az oldalon, illetve
néha jó GTA V-ös cikkeket olvasni... Mindazonáltal, ha nem unom meg előbb a történetírást, akkor
MÉG 2 évig itt maradok; míg befejezem az összes irományomat, mert nagyon sok van
.
Egy szó, mint száz! Bodom sok sikert az élethez, vigyázz magadra! Szia!