Hozzászólás
Szerző: realostew » 2013. 07. 08. 19:06
Na ja a PC-s modok bioszintetikusan állnak elő, nem mesterségesen. Biztos itt valami másra gondoltál.
Egyébként meg oké a PCs modok ingyenesek és szabadabbak, de tele is vannak hibával. Én anno az SA-t modolgattam és 1-2 mod után rakhattam is újra. Oké nem nagy gáz, de konzolon azért ez nyilván más. Nem kell lebecsülni azért azt, hogy a R* és más fejlesztők kiadnak gyárilag egy olyan pluszt (nevezetesen ugye DLC-t) ami legalább tökéletesen belemegy a játékba. Még ha 600Ft is.. Engem nem érdekel. Ha nem lesz rá pénzem nem veszem meg, ha lesz és érdekelni is fog megveszem.
Olyan meg tuti nem lesz benne amit te írtál, ez az uszodás dolog. Szinte biztos vagyok benne, hogy szó szerint mini DLC-k lesznek benne amik nem mennek túl 1-1 jármű modellen vagy karakter külső változtatáshoz szükséges dolgon.
Amit te írsz pl az uszodás dolog, annak már nagyon olyan szaga van, hogy egy 100% végigjátszáshoz már elengedhetetlen, hogy nyerj mondjuk úszóversenyt. Na azt meg már tuti nem csinálnák meg, hogy 100% végigjátszás eléréshez vegyél DLC-t. Ennyire nem hülye a R*.