Na gyerekek kivittem a játékot,nagyon jó élmény a látvánnyal,az állat világgal,a régi fegyverekkel de ami nagyon meglepet hogy a sniperrel lehet célozni meg közben mozogni is.Mennyire vártam már ilyet mert utálom az olyat hogy
célzok sniperrel de valami eltakarja és ezért kell ki zoomolni és valamivel alrébb kell mennem és újra zoomolni.A városok is tetszettek főleg Armadillo mert az ilyen igazi vadnyugati város (Blackwater szebb de az nem olyan vadnyugati város)Tetszett a Dead Eye a lasszózás a vasútazás a fejvadászos mini küldik az outfittek Mexico (Mehikó
)Meg ami nagyon szemet vetett még hogy van MAGYAR ló a játékban
.Na mindegy térjünk a sztorira.
Mivel nem játszottam a Red Dead Revolverrel ezért a sztori elsőre zavaros volt mert még azt se tudtam hogy minek vagyunk itt meg ilyenek.De aztán rájöttem hogy
Az egykori bűntársunkat kell likvidálni.Most az ilyen első kis küldikre nem akarok kitérni inkább csak az ilyenekre mint például az
Assaul of Fort Mercervagy valami ilyesmi.Tehát nagyon tetszett nekem az a küldi mert
megtámadni egy bázist meg először egy réi machine gunnal szedni az ellenfelet,egyszerűen nagyon tetszett,ilyen nagy bázis háborúkat vagy hasonlókat miért nem tettek be a GTA IV-be?Na mindegy aztán meg jöttek a szokásos küldik hogy
Lovagolj el egy helyre öld meg az ellenfeleket aztán meg vége DE ez nem olyan gyakori mint a GTA IV-ben mert itt kevesebb ugyanolyan küldi van.Ami nagyon felnőttes volt az hogy Louisa pasija (nem jut a neve az eszembe)megkolbászolt egy másik csajt és a csajnak az ugráló labdáit meg a dzsungelét nagyon jól meganimálták.Aztán meg elkellet fognunk Javier Escuellát de őt meg is lehetett ölni de inkább elfogtam.Aztán meg megöltük azokat a köcsögöket akik egy D betű volt a mini mapon.Élvezettel megölem őket.Aztán jöttek azok a szemét ügynökök akiket szívből rühellek.De aztán sikerült elfognom Dutchot (egyik egykori társunk) utána végre John Marston megint látta a családját.A zene jó voolt meg mindem hogy láthatom a családot erre egy medve tönkre teszi .Na mindegy aztán meg jöttek az olyan küldik mint amik a legelején voltak.De az utolsó (vagy az előtti nem tom bocs )Amikor segítettünk az ügynököknek erre meg megtmadnak.De amin sírtam (azaz csak éreztem hogy sírni fogok de nem sírtam) hogy a főhősünk John Marston meghal :'( de utána már John Marston fit Jack Marstont lehet irányítani.Találtam egy mellék küldit amiben meg kellett ölni Edgar Ross (az ügynökök főnökét)aki megölte John Marstont.Szeretettel nyírtam ki azt a roh*dékot.Aztán jött a stáblista amit végignéztem (mert még a GTA V-nél se néztem végig a stáblistát de itt végignéztem) és vége a játéknak.
Multiról nem teszek még véleményt mert nem sokat játszottam vele de nagyon tetszik eddig.
Utólag aki konzolos és még nem vette meg a játékot sürgősen tegye meg mert ezt a játékot nem lehetne kihagyni mert olyan jó sztorija van meg az élmény is fantasztikus.PC-et meg sajnálom mert ez egy konzol exkluzív