GTA IV 97.91%!
Emellett, az utolsó előtti pályán vagyok a GTA IV-ben, éppen megcsináltam az ugratókat és lelőttem az utolsó galambot (szerencsére egy híd tetején tartózkodott) Ezt követően, most éppen Pegorino utolsó küldetésében vagyok, amelyben választanom kell, hogy az alku vagy a bosszú végigjátszás történik meg... Bár, mérges is vagyok, mert nem tudok a barátokkal felvinni a kapcsolatot, Roman 99%, még 1% kéne, de nem tudom megcsinálni, mivel már befejeztem Darko Brevic feladatát. Illetve, az ugratók alatt folyton kikapcsoltam Dwayne hívásait, mert idegesített, így a kapcsolatom 66%-ra lement vele, és őt sem tudom felvinni. Kate 98%, mivel ő meghal és szakít velünk, így abból sem lesz semmi. Carmennel már nem tudok mit kezdeni, ugyanis elvittem taxival a harmadik városban levő bowlinghoz, azonban mikor kiszálltunk az autóból, automatikusan kiírta, hogy megütöttem Carment, pedig hozzá sem értem, és szakított velem. Ez már 2-szer történt meg. 32%-on megutált, s mikor újra felrakta magát a netre, bejelöltem, felment a kapcsolatunk 50%-ra, mindazonáltal egy bugnak köszönhetően, kénytelen visszaírni egy nyamvadt üzenetet
.
Mindegy, most gyorsan csinálok két mentést, és megölöm Dimitrit és Pegorinót
. Azonban, már kétszer kivittem 100%-osan a GTA IV-et
.