Hüblookohelimedion írta:Pedig ebből a hajós témából multi terén sokat ki lehetne hozni, nem csak annyit, hogy 2 játékos lövi egymást
Én sem erre gondoltam. Már párszor leírtam, de a kedvedért, hogy ne kelljen ennyi hozzászólást visszaolvasnod ebben a topicban, még egyszer leírom, hogyan is képzeltem volna el az AC3-mas tapasztalataim alapján az AC4 forradalmi hadihajós multiját.
1. Az alapja roppant egyszerű lenne. Minden játékosnak lenne egy alap hajója, amely kb. akkora lenne és úgy is nézne ki, mint az AC3-ban a legkisebb, leggyengébb ellenséges hajótípus. Ezt lehetne pedig fokozatosan továbbfejleszteni, mire rendes, Aquilla méretű és fegyverzetű hadihajót csinálsz belőle. Erre pedig épülnének különböző játékmódok, ahol tapasztalati pontokat és pénzt kapnál minden egyes meccs után attól függően, hogy hogyan szerepeltél az adott meccsen. Lennének különböző szintek, amelyek különböző kiegészítőket, esetleg perkeket rejtenének, amelyekkel fejleszthetnéd a hajódat. És gyakorlatilag ennyi lenne/lett volna a kívánságom az AC4-nél.
2. A játékmódok természetesen nem abban merülnének ki, hogy két ember lőné egymást a hadihajójával addig, amíg a másik el nem süllyed. Lennének klasszikus játékmódok, mint pl deathmatch, amiben nem két, hanem sokkal több játékos hajózna és harcolna a tenger egy adott pontján és amelyik játékosnak a hajója megmarad, az nyeri a meccset. Lehetne ugyanez, csak csapatban, azaz team deathmatch, amiben két hajóflotta küzdene egymással és az a csapat nyerne, aki előbb süllyeszti el a másik flotta összes hajóját. Persze lehetnének pontfoglalós játékmódok is, amiben a két flotta kettő, esetleg három kijelölt pont megtartásáért küzdenének és az a flotta nyerne, aki hosszabb ideig be tudja védeni az ellenségtől a pontokat. Aztán lehetne olyan, hogy sok játékos egy csapatban azt a feladatot kapná, hogy likvidáljanak egy erődöt a vízről. A lehetőségek tárháza szinte végtelen.
3. A fejlesztések olyanok lennének, mint nagyobb, erősebb hajótest, több ágyú, aknák, különböző lövedékek. A perkek (boostok) pedig lehetnének olyanok, hogy nagyobb sebesség széllel szemben is, vagy hogy egy meggyengített ellenséges játékos hajóját meg tudod csáklyázni és még sorolhatnám. Szóval itt is végtelen lehetőségek lennének.
Pillanatnyilag csak ennyi jutott eszembe, remélem, így már érteni fogod, hogy én milyen hajós multit vártam volna az új AC-től.