Inkább a videóhoz szólok hozzá
.
Nagyon tetszett, jobban tűnik, mint a 3... Ahogyan mondtam, biztos, hogy beszerzem, de nem egyből, mert a GTA V-re fog elmenni a pénz!
Emellett, lehet, hogy velem van a baj, de nekem nem tetszett a hajózás az AC 3-ban! Utáltam hajózni, eleinte még jó volt; de egy idő után már sablonossá vált, tehát én nagyon nem szeretnék egy kalózos AC-t, de ez ellen már nem lehet tenni! Ennek ellenére, tetszeni fog a Black Flag, a hajókázás kivételével! Bár, idővel talán megszeretem ezt a kalózoskodást, de az biztos, hogy a 3-ban utáltam!
Egyébként, nem akarok OFF-olni, de az IRBK előtt írtam egy AC-s történetet, amelyet "Assassin's Creed: Rózsák háború"jára kereszteltem. Mindazonáltal, ma készítettem el a harmadik részt, és a hosszúságuk "emészthetőek". Bár, a részek rövidek, de sok bennük az izgalom. Tehát, ha nem bánjátok, akkor a napokban kiraknám ide!
Addig is, leírom a történetet:
Assassin's Creed: Rózsák háborúja egy fiktív történet, amely bemutatja a York-ház és Lancaster-ház között zajló háborút, amelyet a trón megszerzéséért vívtak. 1455-ben, Galmar Almond egy öreg londoni nemesember, aki a százéves háború idején katona volt, fellázad az asszaszinok és a templomosok ellen; elárulva ezzel az Asszaszin Rendet, valamint átáll a Lancaster-ház oldalára. Nem sokkal ezután, a fiával, Eddard Almonddal megtámadják Plantagenet Richárd yorki herceget az első Saint Albans-i csatában, azonban a herceg elmenekül.
Lényegében ennyi, ám érdekesség, hogy a történet eleje visszaemlékezés, tehát a százéves háborúból is olvashattok jeleneteket, illetve a történetnek három főszereplője lesz! Az egyik Galmar, a második Eddard, a harmadik pedig még titok
. Szóval, hamarosan kirakom ebbe a topikba a történetemet, remélem; élvezni fogjátok!
Kiscserkónak: Ebben a történetben kevesebb a "WTF"
, ennek ellenére; tetszeni fog
.