Az biztos.. Bár rengeteg galamb olyan helyen van, hogy bizony nagy koncentrációval sem látnám meg. (ha egyáltalán eljutnék oda) oké, hogy pirosan "világít"-anak, de az sokszor semmit nem ér. Én annak a híve vagyok, aki ezeket térképpel csinálja, de azért elszánt vagyok. Egyébként fura, mert SA-ban térkép nélkül még annó rohadt sok graffiti-t megtaláltam. Szerintem csak pár hiányzott, de mivel én nem jegyezgettem le semmit sem, így nem tudtam hogy mostmár merre menjek...így hagytam.Kiscserko írta:Rendezett keresés, le kell jegyezni, hol öltél már galambot, és rengeteg idő kell. Ezekből a rengeteg idő meg türelem hiányzik, ezért nincs még meg. Eredetileg is fanatikusok térkép nélkül csinálták.(Bár ott volt némi egyeztetés az emberek közt, mire összehozták.)
Persze hogy az, de ugye a galambok több mint fele nincs is annyira eldugva, csak ébernek kell lenni. Aki szán rá időt és türelmet -ahogy Kiscserko is írta- annak térkép nélkül a fele biztosan meglesz. Én inkább biztosra megyek.VoorstedelijkeViking írta:Elméletileg lehetséges. Én is nagyjából kilencvenet megtaláltam térkép nélkül.