Na itt az új rész! Köszönöm a rengeteg segítséget TheGTAKING-nek!! Segített nagyon sokat a rész kidolgozásában!
Reméljük tetszik!
Tommy,CJ és Niko kalandjai: 36.rész: A vezető
By: Stan98 & TheGTAKING
Sweet és Cesar megérkezését követően, a Ballas és a Vagos banda támadást indított a csapat ellen. Tommy és a bajtársai fedezékbe álltak, majd megvárták, az ellenségek érkezését. Nem sokkal ezután, a hőseink Patriot járművekre lettek figyelmesek, amelyekből a célpontjaik szálltak ki. Tommy már az AK-47-es gépkarabélyán tartotta a kezét; s azon gondolkodott, hogy lőjön-e vagy sem, mindazonáltal Kent Paulra kellett figyelnie, mivel bármikor megléphetett. Ebben a pillanatban, Trevor már nem bírt az indulataival, mérgesen előrántott egy M16-ot és lőtt. Ennek eredményeképpen, sikerült kirobbantaniuk egy háborút. Kicsit később, mindenki támadásba lendült. Niko kivetődött az egyik kuka mögül és sikerült megölnie sok-sok gengsztert. Franklin óvatosan közelebb ment az egyik támadóhoz, akire ráuszította Chopot. Michael mérgében meglőtt egy robbanóhordót, amely felrobbant; megölve ezzel az ellenfelek nagy részét. Emellett, Phil Molotov-koktélokat dobált a felé közeledő Vagosokra, akik tűzhalállal végezték a küzdelmet.
Ezután, CJ, Sweet és Cesar erősítést hívtak; így a csatatérén hamar megjelent a Grove Street tagjai. A „zöldek” pár perc alatt bevették a rendbontókat; s ezzel megnyerték a csatát. Az összecsapás után, elfogták a „lilákat” és a „sárgákat”, ám Trevor annyira felmérgesedett, hogy egy láncfűrésszel kivégezte a túlélők felét, szerencsére Niko lecsillapította, mondván, hogy még hasznukra válhatnak az elfogottak. Ettől a ponttól kezdve, Tommy megzavarta a társalgást, mivel Kent felszívódott.
Tommy: Srácok, nem akarom megzavarni a beszélgetést, de Kent hová lett?
Trevor: Mivan?! Az előbb még itt volt!
Sweet: A fenébe, meglógott az a görény!
CJ: Nézzétek, ott fut!
A beszélgetés befejezésével, CJ észrevette a menekülő Pault, noha Tommy utánaeredt. Az öregedő gengszter teljes erejéből futott az áruló után, azonban Paul benyitott egy házba, Tommy követte őt, majd mindketten felmentek az emeletre; sajnálatos módon, Kent végső elkeseredésében kiugrott az egyik ablakon, és ráesett egy szemétszállítóra. Tommy arcát teljesen elborította az indulat; így ő is követte a régi társa példáját. Gondolkodás nélkül utána ugrott. Kent erre a reakcióra beszállt egy Banshee-be és menekülőre fogta a dolgot, szerencsére Tommy folytatta az üldözést egy fehér Infernussal. Az eseményeket követően, Kentnek már majdnem sikerült elmenekülnie; ennek dacára, Tommy kilőtte a férfi járművének a kerekét, ami nekicsapódott az északi hídnak. Ezt követően, hősünk kiszállt a járgányából és kidobta Kentet a Banshee-jéből. Nem sokkal ezután, Kent könyörgött neki, hogy ne bántsa, azonban Tommy meg sem hallotta a könyörgését, brutális módon agyonverte.
Kent legnagyobb örömére, Tommy társai megnyugtatták az idősödő bűnözőt, aki megkímélte az állhatatlannak az életét; így Paul behódolt a csapatnak, és ígéretet tett, hogy többé nem fogja elárulni őket. A későbbiekben, a főhősök visszatértek a szeméttelepre, és elengedték a bandatagokat, akik ígéretüknek híven elhagyták Vice Cityt és San Andreas államát.
Kent: Hé’ srácok, hálás vagyok, hogy megkíméltétek az életemet.
Niko: Ne nekünk köszönd, hanem Tommynak.
Kent: Egyébként, mivel csatlakoztam hozzátok, így elárulhatom, hogy rajtam kívül van még egy Ballas vezető…
Phil: Ki az?!
Kent: Nem tudom, nem ismerem; de tudom, hogy hol tartózkodik.
Tommy: Vezess oda minket!
Kent: Rendben!
A beszélgetés után, mindannyian elindultak a Ducum Inn hotelbe, ahol találkoztak az ismeretlen vezetővel. Az idegen elegáns, szürke öltönyt viselt fehér inggel; és fekete nadrággal, illetve cipővel. Az őszülő haján látszódott, hogy eléggé öreg volt, ámde Tommy hamar megismerte őt. Teljesen sokkolta a találkozásuk.
Tommy: Apa?
TO BE CONTINUED....