Spekulációk és beszélgetések a sorozat legújabb darabjáról.
-
Bundi
- CJ zoknija
Hozzászólás
Szerző: Bundi » 2013. 08. 03. 18:36
Most nem fogok végighallgatni fél óra beszélgetést, de ha véletlenül (ami igen valószínütlen) elszólták volna magukat, akkor azzal tele lenne az internet
-
akela
- CJ zoknija
Hozzászólás
Szerző: akela » 2013. 08. 03. 18:41
Én is máshol olvastam, hogy ebben volt : )
utána meg is hallgattam : )
Hát, majd megjelenéskor (vagy ugye persze kalózpéldány kikerülésekor) megtudjuk!
Ha igazam lesz jössz ez sörrel :DD
-
MOB662
- Szakértő
Hozzászólás
Szerző: MOB662 » 2013. 08. 03. 18:45
Ez a demóban volt!
Ott kezdődött minden Franklinnel és utána átváltott Trevorra aki mattrészeg volt.
-
akela
- CJ zoknija
Hozzászólás
Szerző: akela » 2013. 08. 03. 18:47
Nem, tudom pontosan miben volt, de az egyik R* közleményben!
Csodálom,hogy nem hallottatok róla O.o
-
Davekoma
- Epsilonista
Hozzászólás
Szerző: Davekoma » 2013. 08. 03. 18:54
Van Szerkesztés gomb és ne írj egymás után 2 kommentet! - Láttam új vagy és gondoltam egy kicsit helyreteszlek!
-
realostew
- Díler
Hozzászólás
Szerző: realostew » 2013. 08. 03. 18:55
Attól még, hogy Franklin eleinte "kívülálló" karakter, és később ismerkedik meg a többiekkel, még leesz előélete amit ugyan úgy meglehetne csinálni akár úgy, hogy ő legyen a kezdőkarakter. Bár én is inkább Micheal-ra szavaznék. Valahogy ő tűnik az egész dolog mozgatórugójának. Megunja a gazdag élet "unalmasságát" és összeszedi a kis csapatot, hogy nagy rablásokat hajtsanak végre. Szerintem simán vele fogunk kezdeni.
Bundi: Amúgy a "CJ jó utra tért fia" szöveg... Hááát. Egyrészt az SA a 90'-es években játszódik, ekkor CJ-nek nincs fia. Franklin meg kicsivel idősebbnek tűnik mint 20-21 életév. Másrészről meg Franklin abszolút nem jófiú...
Gyilkol, rabol, gondolom majd hazudni is fog...
-
NikitaDragovich
- Őrszem
-
Kapcsolat:
Hozzászólás
Szerző: NikitaDragovich » 2013. 08. 03. 18:56
akela: Bocsi, hogy kukacoskodok, de légy szíves; ne írj egymás után két kommentet! Szerkeszd az előzőt, ha hibát vétettél
.
-
akela
- CJ zoknija
Hozzászólás
Szerző: akela » 2013. 08. 03. 18:58
Háhá : ) régóta látogatom az oldalt, de csak most vettem rá magam a regisztrálásra : )
nah azt a cikket már megtaláltam, hogy a R* kijelentette, hogy sorba mutatja be őket. de azt még nem, hogy Franklinnel kezdünk : )
http://www.videogamer.com/xbox360/gta5/ ... start.html
-
Hüblookohelimedion
- McReary testvér
Hozzászólás
Szerző: Hüblookohelimedion » 2013. 08. 03. 19:00
Bundi írta:
Gondolom ti is kitaláltátok már, hogy melyik karakterrel fogtok a legtöbbet játszani. Én rögtön az elején eldöntöttem, hogy Michael lesz a kedvencem, mert ő teljesen más az eddig megszokottaktól és az ő képessége talán még tűrhető. Szinte biztos, hogy csak a küldetésekkor fogok váltogatni, nekem nem jön be ez a többkarakteres módszer.
Neketek ki a legszimpatikusabb?
Egyik sem szimpatikus
Franklin egy sablonos CJ másolat, aki csak azért lett főszereplő, mert a 3 közül legalább egynek négernek kell lennie
Michael nem GTA, hanem Mafia szereplőnek való. Sokáig még öreg is volt, de szerencsére ezen már javítottak
Trevor tipikus GTA mellékszereplő
Én úgy látom, a Rockstar a főszereplőket mindenestül elrontotta. Nem elég, hogy több van belőlük, de még rosszak is
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Hüblookohelimedion 2013. 08. 03. 19:04-kor.
-
Bundi
- CJ zoknija
Hozzászólás
Szerző: Bundi » 2013. 08. 03. 19:02
realostew írta:Attól még, hogy Franklin eleinte "kívülálló" karakter, és később ismerkedik meg a többiekkel, még leesz előélete amit ugyan úgy meglehetne csinálni akár úgy, hogy ő legyen a kezdőkarakter. Bár én is inkább Micheal-ra szavaznék. Valahogy ő tűnik az egész dolog mozgatórugójának. Megunja a gazdag élet "unalmasságát" és összeszedi a kis csapatot, hogy nagy rablásokat hajtsanak végre. Szerintem simán vele fogunk kezdeni.
Bundi: Amúgy a "CJ jó utra tért fia" szöveg... Hááát. Egyrészt az SA a 90'-es években játszódik, ekkor CJ-nek nincs fia. Franklin meg kicsivel idősebbnek tűnik mint 20-21 életév. Másrészről meg Franklin abszolút nem jófiú...
Gyilkol, rabol, gondolom majd hazudni is fog...
Csak peldakent hoztam fel, amugy pedig Franklin ki akar torni a bandazasbol, mig CJ verbeli bandatag.
-
akela
- CJ zoknija
Hozzászólás
Szerző: akela » 2013. 08. 03. 19:05
Hüblookohelimedion: Jesszusom, mennyire nem értek veled egyet.
CJ egy szürke jellem volt, mi formáltuk.
Michael: tökéletes GTA karakter bipolaritása miatt. karakter központú mozgató rugó.
Trevor? Trevort csak szeretni lehet!!
De amúgy mivel még nagyon keveset tudunk róluk, nem ismerhettük meg őket. Abban egyet értek, hogy egyedül nem tennének ki egy igazi főhőst, de úgy van felépítve a plot, hogy hármójukra alapszik : )
-
Bundi
- CJ zoknija
Hozzászólás
Szerző: Bundi » 2013. 08. 03. 19:06
Hüblookohelimedion írta:Bundi írta:
Gondolom ti is kitaláltátok már, hogy melyik karakterrel fogtok a legtöbbet játszani. Én rögtön az elején eldöntöttem, hogy Michael lesz a kedvencem, mert ő teljesen más az eddig megszokottaktól és az ő képessége talán még tűrhető. Szinte biztos, hogy csak a küldetésekkor fogok váltogatni, nekem nem jön be ez a többkarakteres módszer.
Neketek ki a legszimpatikusabb?
Egyik sem szimpatikus
Franklin egy sablonos CJ másolat, aki csak azért lett főszereplő, mert a 3 közül legalább egynek négernek kell lennie
Michael nem GTA, hanem Mafia szereplőnek való. Sokáig még öreg is volt, de szerencsére ezen már javítottak
Trevor tipikus GTA mellékszereplő
Én úgy látom, a Rockstar a főszereplőket mindenestül elrontotta
Michael pont ezert erdekes, mert mas, Franklinnel igazad van, de csak reszben, elvegre kvazi egy tipikus Gta karakter, mig Trevor egy orult.
Valoban mas tipusu szereploket hoztak fel, mint eddig.
-
akela
- CJ zoknija
Hozzászólás
Szerző: akela » 2013. 08. 03. 19:11
Michael karaktere logikusan van megkomponálva, a R* látta mennyire bejön az embereknek a IV-ben a családközpontúság : )
-
realostew
- Díler
Hozzászólás
Szerző: realostew » 2013. 08. 03. 19:12
Csak peldakent hoztam fel, amugy pedig Franklin ki akar torni a bandazasbol, mig CJ verbeli bandatag.
Na de attól még nem lesz jó útra tért fiú
-
Hüblookohelimedion
- McReary testvér
Hozzászólás
Szerző: Hüblookohelimedion » 2013. 08. 03. 19:14
akela írta:Michael karaktere logikusan van megkomponálva, a R* látta mennyire bejön az embereknek a IV-ben a családközpontúság : )
A családjával nincs baj, csak vele
A rend kedvéért inkább előre szólok, hogy én vagyok a világ egyik legnagyobb Michael utálója. Úgyhogy felesleges magyaráznod nekem mennyire jó főszereplő is ő
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Hüblookohelimedion 2013. 08. 03. 19:16-kor.