Nem egészen! Nem azért kezd rabolgatni mert boldogtalan,hanem mert fogy a pénz ami nem is a sajátjáé hanem a tanúvédelmi program keretében kapott.Így alapból nem kaphatott 100.000$-náál többet mivel a valóságban is az FBI itt FIB vagy mi nem adhat többet védelemért cserébe.Van pár gyereke is és a felesége is egy veszekedős költekezős így érthető hogy fogy a pénz.Mellesleg nem is dolgozik tudtam Michael a legelején sehol sem,ezért kénytelen lesz rabolgatni! Szerintem egyébként olyan 10-20.000$ körüli összegre gondolok kezdő pénzként ami Los Angelesben nem sok kocsit alig kapsz belőledani.szentgali írta:realostew: Ez valóban egy elgondolkodtató kérdés. Mert az szerintem nyilvánvaló, hogy Franklin és Trevor a nagy rablásokig nem lesznek gazdagok, így velük egy ideig biztos nem engedhetünk meg magunknak házvásárlást vagy kocsivásárlást/tuningot. Viszont Michael más tészta. Ő ugye "gazdag és boldogtalan". Szerintem neki igazából már minden megengedhető lesz, hiszen ő (legalábbis ahogyan én értelmezem a trailerekből meg az infókból) elsősorban nem a megélhetéséért, sokkal inkább hobbiból rabol meg hogy addig is távol legyen a családjától, akikkel nincsen túl jóban. Persze nyilván örül, ha a több tízmilliójához még szerez pár százat (hisz ki ne örülne), de ő látszólag sokkal kevésbé van anyagilag rászorulva, mint mondjuk Trevor vagy Franklin. Neki ez inkább egy "szabadidős tevékenység", mintsem megélhetésért való küzdelem.
Tudom, hogy az FIB programja alatt áll, de ki mondta, hogy az FBI tartja el Michaelt?Robbanto1 írta:Úgy olvastam sok helyen,angol oldalon és magyaron egyaránt! Azt hiszem a GameTeve.hu oldalon is fent van valamelyik videóban hogy a FIB (FBI) tartja el.Háza sem az övé hanem a legelején valami hotelben lakott és úgy kapta meg a házat mivel tanuskodott a bandája ellen.Így ő nem ment börtönbe és védelem alá helyezték.
Sőt itt is megtaláltam! http://gtaplace.hu/cikkek/gta-v/843/szereplok tessék oda is le van írva
Viszont az egyik trailerben lehetett látni hogy Jimmy-t a Michael fia úgy ugrik le menet közbe egy hajóról az ő kocsijára,valószínűleg elrabolták mivel rájöttek hogy Jimmy az ő fia,így lehet tudni hogy egyszer lebukik majd FIB meg valószínűleg nem fogja megvédeni