Hozzászólás
Szerző: Kiscserko » 2013. 03. 31. 22:21
Én bírnék egy olyan első küldetést, amiben mondjuk Michaellel kell kezdeni, valahol a város szélén kidob a játék, és valamiért ki kell jutni a városból. Hatalmas köd van, alig látni el száz méterre. És fel kell jutni egy domb tetejére, ahova ha megérkezel, mutat egy bevágást, ahol eloszlik a köd, és először látod meg a saját szemeddel a várost a maga teljes szélességében. Rámegy a kamera a városra, a dombról, megjelenik a GTAV logo, bejön a zene, és egy kicsit végigmegy a kamera a zenére Los Santos utcáin, egy-két jelenetig a víz alatt búvárkodó Michaelre, egy-két jelenetig Franklinre, amint egy autót lop el, aztán a kamera a felhőkarcolóktól kissé távolabbra megy, kicsit mutatgat egy kis vidéket, és végül Trevorra megy a kamera, amint épp egy kocsit felgyújt benzinnel, és míg sétál el az égő roncstól, átvesszük az irányítást, és kezdődik is. Ez az én álomkezdődésem, és nem is lenne annyira távol az általános GTA kezdésektől. Mint pl a TBOGT-ban, ahol mindhárom szereplőről mutat rövid jeleneteket, megspékelve L.A. Noire féle városbemutatással. Ha én készíteném, biztos ilyenre csinálnám. Ez király lenne így. De valószínűleg nem ilyen lesz.
paradicsoma13 & adminok= Már korábban is észrevettem, most le is írom, hogy nem működik a betűtípus választás.