Mr. Vercetti: A PC-s verzióba szerintem csak akkor rakják be a régi, görgetős módszert, ha rajtad kívül még pármillió PC-s is elkezd majd nyafogni, hogy milyen rossz is ez a hihetetlenül praktikus, gyors fegyverkerék. Nem tudom, hogy megnézted-e a multiplayer-es gameplay videót, de ott láthatod annál a jelenetnél, amikor egy kocsit és egy Buzzard helikoptert intéz el majdnem egyszerre az egyik játékos, hogy milyen hihetetlenül szar és fölösleges reform is volt ez a fegyverkerék.

Nem értem, miért kell az új, ismeretlenebb dolgoktól ennyire félni és máris leírni őket, holott még ki sem próbáltad?? Arról meg nem is beszélve, hogy pont a te szádból furcsa ez a szerinted "agyonreformálás", mert tisztán emlékszem, amikor még az első trailer után még te írtad, hogy reméled, sok újítás lesz az új részben, mert ha nem, akkor átmennek COD-ba, ami meg milyen szar. Csak úgy megsúgom, hogy ezek nélkül az újítások nélkül, amiket te túlreformálásnak tartasz, pont ezek nélkül vált volna a GTAV-tel a GTA sorozat COD-dá. De valószínűleg akkor is csak a COD-ot szidtad volna, ha a GTAV-ben nem lett volna semmi újítás, mert hát ugye a rajongás elvakít.