Nem lecseszésből, de szerintem nem kellett volna külön topicot nyitni az SR-ről, mert van a "GTA-klónok" topic és ott le is van írva, hogy az SR-ről is lehet beszélgetni. De ha az adminok nem szólnak érte, akkor én sem szólok.
Eddig csak a 2. résszel játszottam. Nem rossz játék, bár nagyon érződik róla, hogy GTA-koppintás. Az egésznek leginkább SA hangulata van a bandázgatás miatt. A játékterület (Stillwater) elég nagy és viszonylag változatos terület is. Ami nagyon tetszett, hogy saját karaktert csinálhatsz benne, amelyet teljes mértékben testre szabhatod, házakat vehetsz benne stb. Viszont ahogy mondod, a grafika, fizika iszonyat gyenge a GTAIV-hez képest. Nos, független attól, hogy van pár (elég kevés) dolog, ami jobban tetszik benne, mint a GTAIV-ben és összességében nem olyan rossz játék, valamiért eddig soha nem kötött le huzamosabb időre. Belekezdtem azzal, hogy végigtolom, aztán nem lett belőle semmi, mert 3-4 küldi után valamiért meguntam. Ja és a vezetés elég gagyi benne szerintem, mintha ott is arcadeos lenne. A 3-mal nem játszottam, de azt sokan dicsérik. Azt mondják, az SR sorozat akkor találta meg igazán önmagát, ekkor lépett ki némileg egy silány GTA-klón szerepéből és egy agybeteg, ámde nagyon humoros játék lett belőle, egyfajta GTA-paródia. A 4-re viszont mindenki azt mondja, hogy alig van benne valami újítás a 3-hoz képest, és ami van benne, az is annyira elenyésző, hogy legfeljebb egy nagyobb DLC-nek megy el, külön játékként semmiképp. Hát, igazából tömörítve ennyit tudok mondani összességében az SR-sorozatról.