Picit kezd felmenni bennem a pumpa a leak-elt dolgok miatt, de leírom akkor:Kowi írta:Mert aztán egy játékbeli tv műsor, aminek 0 köze van a sztorihoz aztán akkor a spoiler, hogy ki kell tépni a falból a netkábelt. Nem értem miért drámázik ezen mindenki, egy szórakoztató, ártalmatlan videó, ami arra tökéletes, hogy kicsit enyhítse a játék utáni szomjat, ez nem egy audiófájl, amiben kiderül, hogy a játék végén mindenki meghal.
Azzal nincs is baj, ha egy rajongói oldal eleget tesz a R* kérésének, de a PCGuru nem az (sőt...még a játékmagazinoknak is a legalja), szóval nem értem miért kell emiatt picsogni. Aki kicsit is épben van a játékkal annak semmilyen poént nem lő ez le.Shotgun írta:Plusz megmondtam már... a Rockstar felkérte a rajongói oldalakat, hogy ne terjesszék az ilyen tartalmakat. Nem értem, mi ezen annyira érthetetlen.
picsogni? te nem vagy képbe még mindig ember xD mondjuk azzal egyetértek, hogy legalja, most sem csalódtam a pécévécébe. szerintem egy bizonyos határt, akkor is átléptek ezzel a cikkel.Kowi írta:Azzal nincs is baj, ha egy rajongói oldal eleget tesz a R* kérésének, de a PCGuru nem az (sőt...még a játékmagazinoknak is a legalja), szóval nem értem miért kell emiatt picsogni. Aki kicsit is épben van a játékkal annak semmilyen poént nem lő ez le.Shotgun írta:Plusz megmondtam már... a Rockstar felkérte a rajongói oldalakat, hogy ne terjesszék az ilyen tartalmakat. Nem értem, mi ezen annyira érthetetlen.
kíváncsi leszek, mit értenek "offical" alatt...daniel9501 írta:Csütörtökön újabb trailer
Kiváncsi vagyok hogy ez most mit fog majd bemutatni.daniel9501 írta:Csütörtökön újabb trailer