Én is osztom
Kiscserko véleményét az AC3-mal és Connorral kapcsolatban. A 3. rész sok mindenben az elvárásaim és az Ubifos túlhypeolt marketingjén alulteljesített, de komolyan mondom, most így jobban áttekintve a dolgokat, jobban belegondolva minden hibája ellenére ez volt az első AC, ami az első rész óta valóban meg is érte a 10 000 Ft feletti árát (bár nekem nem tetszett az első rész, csak mivel az volt a nyitórész, ezért annál érthető volt az ár). És ahogy
Hüblookohelimedion is mondta, ezt nem egy kiváló sztorival (mert bár nem volt rossz, tényleg nem volt olyan kiváló), nem is egy jó, változatos, szerethető főküldetés-sorozattal (mert néhány kivétellel tényleg kakik lettek a főküldetések) és enyhén szólva nem is egy bugmentes megvalósítással tette, hanem egy teljesen új, átgondolt fizikai motorral és néhány új, apró de mégis elég új dolog bevezetésével. És bár az AC3 sosem lesz a kedvenc játékom, a szar főküldetéses végigjátszás ellenére pont van benne annyi új dolog, amitől azért ha nem is dobok hátast (főleg ennyi buggal meg egy továbbra is szar, alig fejlődő, elcseszett multival), mégis elég arra, hogy megemeljem a kalapom.
A Connoros témáról: Lehet, csak én láttam így, de nekem már a legelső előzetesek óta úgy tűnt, mintha az Ubi egy vérengző, Arnold Schwarzeneggeres Predátorként akarta beállítani Connort, aki a gyilkoláson és a Britek és az állatok levadászásán kívül semmihez sem ért. Aztán a játékban kiderült, hogy ez részben csak a marketing része volt (mint sajnos sok más is) és azért Connort sem csak a vér hajtja. Azzal kapcsolatban nem nagyon akarok vitába szállni, hogy Connor és Ezio közül ki volt a jobb főszereplő. Két teljesen más egyéniségről beszélünk. Azt be kell valljam, hogy Ezio egy nagyon picivel szimpatikusabb volt egyetlen dologban, ez pedig a nyelv volt, mert az olasz nyelvet sokkal szívesebben hallgattam/hallgatom, mint Connor indián makogását valamint Eziónak valóban nagyobb jellemfejlődése volt (bár neki 3 teljes rész állt a rendelkezésére ezügyben, míg Connornak csak 1), véleményem szerint ha Haythammel nem kellett volna az elején olyan sok szekvenciát végigszenvedni, az jobbat tett volna Connornak is. Ettől függetlenül a teljesen katasztrofális, naiv, buta, álomvilágban élő jelzőket azért túlzásnak tartom. Arról meg nem is beszélve, hogy pont hogy Ezio is álomvilágban élt, főleg hogy 3 részen keresztül azt hitte, hogy minden nő gerjed rá.
Szóval Connor egyáltalán nem olyan vészes főszereplő, én mind őt, mind pedig Eziót egyformán jónak tartom.