Aha, én is úgy gondolom, hogy a Konzolvilágon érdemesebb, sőt még az egyik haverom is mondta, hogy ő is ott rendeli elő a GTA-t .dani.szentgali írta:DVD galaxisnál még nem vásároltam, így csak a KonzolVilágot tudom ajánlani, mert onnan vettem már egy csomó játékot.
Robbanto1 írta:Én innen szoktam rendelni:
http://cdgalaxis.hu/
Ha megrendeled,már másnapra kihozza a futár vagy még úgy tudom hogy ha nagyon korán rendeled meg,akkor még aznap.
Igen, tényleg annyi ha előtte befizetsz 2 ezer foglalót .realostew írta:Elvileg a consolecorner-nél csak 12 és fél ezer.
Én mivel londoni vagyok (jelenleg) ezért Londonban rendeltem elő+kapok egy új Xboxot (mert 4 GB Xbox 360 nem elég mert a GTA V 8 GB)+ gold tagság + microsoft pontokRockstar69 írta:Ki hol rendeli / rendelte elő a játékot?
Végül is egy új XBox olcsóbb, mint egy pendrive.Rockstar69 írta:Niko Bellic1300 írta:Én mivel londoni vagyok (jelenleg) ezért Londonban rendeltem elő+kapok egy új Xboxot (mert 4 GB Xbox 360 nem elég mert a GTA V 8 GB)+ gold tagság + microsoft pontokRockstar69 írta:Ki hol rendeli / rendelte elő a játékot?