dani.szentgali írta:Az arcszőrzetes témában ezzel a véleménnyel tudok a legjobban egyetérteni. Bár ne bántsuk Viking-et, akinek a GTAIV a kedvenc GTA-ja, annak nyilván vannak "fölösleges" dolgok is, hisz a R* is úgy vélte a IV-nél, hogy egy csomó, a rajongóknak baromira tetsző jó dolog teljesen fölösleges. Például a fegyverek, a repülővel való repülés és az igazán változatos főküldetések.
Gúnyosan hangod nem karcolhatja meg erényem páncélját.
Hozzátenném, hogy fölöslegesnek azt nevezném, hogy nő az arcszőrzet. Semmit nem mondtam az arcszőrzet megváltoztatására (mellesleg aki figyel, az tudja, hogy azért fohászkodom hozzávetőleg x hónapja, hogy legyen arcszőrzet változtatás). Ugyanis (egyrészt kivitelezhetetlen; ezt le is vezetem bárkinek privátban) most mondok két érvet (illetve megismétlek) amik szétzúzzák az egész eddigi vitát:
1.) Miért nem úgy megy, mint a fodrászat?
1.a.) Miért nem nő a haj is így akkor?
1.b.) Ha az izomzat növekedése sok volt három karakterhez, ez nem, mert máshogy nő egy négernek (sokkal kevésbé szőrösek) és a két fehérnek is, mellesleg?
2.) Kivitelezhetetlen, mert a növekedés folyamatos, nincsen vége (csak a halál, de erre egy virtuális világban levő karakternek nincs olyan esélye, legfeljebb a játék elnépszerűtlenedése lehet ennek a megfelelője), így lépcsőfokoban nem számolható. Ha meg egyszer vége van, mi értelme?
Szóval a konklúzió: Nekem kell arcszőrzet ezekre a karakterekre, de nem úgy, hogy folyton nő, és idegesítő módon nyírathassam folyton. Pont.