A VCS theme songja valóban a legjobb! Mint korábban írtam, nekem nem jött be túlzottan a VCS, de a főcímdalát remekül eltalálták!Visali írta:Szerintem mindegyik főcím jól sikerült eddig, bár a TLAD-é annyira nem fogott meg. Nekem talán a VCS jön be a legjobban, de a többi sincs nagyon elmaradva.
Hm... Mondol, valamit (igen, direkt írtam így ). A TLAD és a TBOGT számomra teljesen érdektelen volt. Egyrészt nem szerettem annyira a TBOGT -t, hogy játsszak vele a sztori után (úgy fél órát játszottam utána, meg amíg összejött a 100%), így nem is maradt meg bennem túlzottan. A TLAD nagyon jól el volt találva, de nekem nem tetszett. Hogy mondjam ki, hogy mit éreztem alatta... "Dark" volt.Visali írta:Szerintem mindegyik főcím jól sikerült eddig, bár a TLAD-é annyira nem fogott meg. Nekem talán a VCS jön be a legjobban, de a többi sincs nagyon elmaradva.
Kinek a pap, kinek a papné, kinek a papné lánya.Kisprobegt írta:Nekem tetszet az összes GTA Theme. Egyébként szerintem a TLAD-é az nagyon jó lett. Ami annyira nem fogott meg az a TBOGT és VCS. Úgy hogy én pont ellent mondok a véleményeteknek, de kinek pap kinek papné.
"Repül a nehéz kő: ki tudja, hol áll meg?dani.szentgali írta:Kinek a pap, kinek a papné, kinek a papné lánya.Kisprobegt írta:Nekem tetszet az összes GTA Theme. Egyébként szerintem a TLAD-é az nagyon jó lett. Ami annyira nem fogott meg az a TBOGT és VCS. Úgy hogy én pont ellent mondok a véleményeteknek, de kinek pap kinek papné.
Egyébként kövezzetek meg (bár van egy olyan érzésem, hogy meg fogtok ), de nekem eddig a GTAIV főcímdala volt az egyik, ami a legkevésbé tetszett. Nem mondom, hogy nem illett a játékhoz, mert ez távolról sincs így, de számomra elég béna volt, nem tetszett. Bár ez is csak én vagyok.
Rockstar69 írta:"Repül a nehéz kő: ki tudja, hol áll meg?dani.szentgali írta:Kinek a pap, kinek a papné, kinek a papné lánya.Kisprobegt írta:Nekem tetszet az összes GTA Theme. Egyébként szerintem a TLAD-é az nagyon jó lett. Ami annyira nem fogott meg az a TBOGT és VCS. Úgy hogy én pont ellent mondok a véleményeteknek, de kinek pap kinek papné.
Egyébként kövezzetek meg (bár van egy olyan érzésem, hogy meg fogtok ), de nekem eddig a GTAIV főcímdala volt az egyik, ami a legkevésbé tetszett. Nem mondom, hogy nem illett a játékhoz, mert ez távolról sincs így, de számomra elég béna volt, nem tetszett. Bár ez is csak én vagyok.
Ki tudja, hol áll meg s kit hogyan talál meg?"
A hivatalos oldal szerint a töltési idők rövidebbek, sűrűbben találkozhatsz NPC-kkel az utcákon, illetve ugyebár nagyobb látótávolság. (PS2)claude írta:Aki próbálta mind a PSP mind a PS2 verziót, esetleg tudna valami érdemi, lényeges különbséget mondani? Grafika, extra lehetőségek az egyikben/másikban, stb.