Kiscserko írta:Kicsit szerintem félreértettétek. A Pirates csak egy telefonos játék lesz, nem egy egész teljesértékű rész. Ez lehetne DLC a IV-hez? Miért, a DLC-t rárakhatod a telefonodra és játszhatsz vele? Ha ehhez is kiadnak DLC-ket, amit nem tartok valószínűnek, de ha mégis, az kit zavar? Az Editionokat is kétlem, ahogy egy telefonos játokot nem is fognak egy konzolos árán adni. Hogy miért kell ennyi kalózos játékot csinálni? Mert rengetegen szeretik, és igazat megvallva a hajózás az eddigi legjobb dolog, ami az AC-vel történt. Ez az új AC, törődjetek bele.
Komolyan, a kiakadásotok, főleg, amiken kiakadtatok teljesen hülyeség, használhatnátok az agyatokat.
Nekem te ne ugassál! Azon felül, hogy abban igazad van, hogy a mobiljátékot elnéztük, nekem te ne szabd meg, hogy mikor és hogyan használjam az agyamat! Fáradt vagyok és ideges, minden kezd rossz irányba menni! Én meg is mondtam, hogy engem nem zavar a DLC, mert már a legelső DLC-vel rendelkező játéknál megutáltam ezt az aljas és alattomos trendet! Ha kinyitnád a szemed, akkor látnád, hogy nem a telefonos szarságra írtuk azt, hogy teljes játék árán adják ki, hanem az AC Liberation HD-re meg az AC4-re! Azzal konkrétan nincs akkora baj, hogy kalózos játékokat csinálnak, hanem azzal, amit már jóval korábban megbeszéltünk, hogy nincsen semmi bátorságuk egy AC-től független kalózos játéksorozatot csinálni! Az meg az egyik legnagyobb ostobaság, hogy ez a legjobb dolog, ami a sorozattal történt! Számomra az AC3-tól megszűnt létezni ez a sorozat, mármint a 3 még jó, de az utána következők nem! Amúgy meg nem értem, hogy pont te, a jó játékérzékeddel nem veszed észre, hogy az a reformálás, amit most az Ubi csinált az AC-vel, az kb. olyan, mintha mondjuk a Battlefieldet beleültetnék egy három éven aluli Need For Speed játékba, azaz TELJESEN, TÖKÉLETESEN SZAR ÉS ÉRTELMETLEN! Erről ennyit!