Kiscserko írta:Sajnálom, hogy ezt írtam. A véleményem megmaradt, de a "beszólást" visszavonom. Nem úgy értettem, hanem inkább, mint ahogy realostew mondta. Arra, hogy a Liberations mennyi lesz, kiváncsi leszek, bár azt úgyse veszem meg. Szerintem 4500-6000 Ft lesz. De szerintem ez egy elég rossz rész lett.
A DLC egy remek ötlet, de nem használják túl jól. Az eredeti értelme olyasmi, mint az EFLC, aminek értéke van.
Semmi gond, és igazatok van, nem kellett volna annyira felkapnom a vizet, bocsánatot kérek érte, csak most derült ki, hogy KÖTELEZŐ szakmai orientációra kell járnom, minden áldott nap minimum(!) 7 db órám lesz, de legtöbbször több, heti 4szeres edzésemet emiatt meg anyagi problémákból vissza kellett mondanom 3 alkalomra, de ennyi óra mellett még ezt is alig tudom tartani, mivel már a nyár óta készülök nyelvvizsgára is.
Pluszban még mindenki megpróbál a földbe taposni, ott ahol ér, szóval kint van nagyon a biztosíték, de tudom, hogy ezt nem rajtatok kéne levernem és tényleg ne haragudjatok rám, elnézést kérek, bár ahogy elnézem, a jövőben már ez nem fog sokat előfordulni, mert ennyi meló meg minden sz*r mellett azt hiszem, lassan elhagyom az oldalt.