kicsit erős volt,inkább úgy mondom nem az én stílusom.Elnézést is kérek emiatt de nekem nem tetszik,nem azért mert régi időkben játszódik mert a Mafiát is szeretem,hanem nem szeretem az ilyen nyomozós kirimis játékokat,TV-ben a kedvencem de játékokban nem szeretem. Jobban szeretem inkább a jelent ahol járőr vagyok nem nyomozó
Robbanto1 írta:Az fos,meg ott nyomozó vagy nem is járőr és ő nem akarok Columbo-t játszani.Ott nincs szép város se szabadság,nem is akarok a 60 (?) években játszani.Ezért is akarom hogy ebbe jó lenne ilyen mód alapból mert sokan örülnének neki,ha egyszer itt van a szép nagy város meg minden akkor élvezze is az ember ahogy akarja
Kicsit erősen fogalmazta,mert jó játék és nagyon sok helyen dícsérik,meg nagyon jó megvannak animálva az emberek feje de sajnos nem az én stílusom az De tegyük fel 2013-ban játszódna sem mert nyomozást nem nagyon szeretem,járőrt jobban kedvelem.
Az azért nem mondanám, hogy az L.A. Noire-ban nincs szabadság, b*szott nagy az a város, nagyobb is, mint kellene. Legfeljebb nem annyira csábító, hogy körülnézz.
Nem szabad? Free roam azért van, hogy küldetés közben szabadon mászkálj egy hatalmas városban! És a lövöldözésre vágyók a Street crime -ok keretében találják meg számításukat.
szerintem az lesz az 1. küldi mint legtöbb külsö nézetes GTA-ban el kell menni a házunkhoz,hiszen ez volt GTA III-ban,GTA VC-ben,GTA SA-ban (a LCS és VCS-t nem játszotam) és még GTA IV-ben is szóval itt miért lenne máskép?
Franklin465 írta:szerintem az lesz az 1. küldi mint legtöbb külsö nézetes GTA-ban el kell menni a házunkhoz,hiszen ez volt GTA III-ban,GTA VC-ben,GTA SA-ban (a LCS és VCS-t nem játszotam) és még GTA IV-ben is szóval itt miért lenne máskép?
hát szerintem nem ez lesz mivel azokban 1 kerekter volt és ha jól tudom akkor Michael-el fogunk kezdeni egy hotelben nem tudom milyen okból van egy hotelban de azt tudom hogy onnan fog indulni az egész játék elvileg
olvastam valahol ezt most meg ne kérdezd hogy hol mert kb napi szinten nézem a gta hireket és ott mondták hogy vele fogunk kezdeni és gondolom vele le játszunk egy tutorialt mind minden gta-ban meg más játékokbna és utána meg már lehet váltogatni a kerikat