Az interneten olvastam .A tavaszi halasztás előtt mondták, hogy a főbb szereplők nem térnek vissza, s azóta már eltelt elég sok idő.DereX írta:Ha csak az első küldetést vitted végig, akkor honnan tudod, hogy kik fognak visszatérni?
Valamint a R* azt mondta, hogy a főbb szereplők nem fognak visszatérni.
Én is láttam ezt a videót. nekem úgy tűnt, hogy Franklin segíteni akar rajta, de Michael makacskodott és a fejével arcon vágta, majd leesett és kampec. Én annak örülnék, ha mindhárman élnének, elvégre nekem úgy lenne az igazi. Betudod linkelni a másik sztori véget, illetve, ha megtaláltad a harmadikat is?Robbanto1 írta:Hopsz,rájöttem hogy TE azaz magad döntöt el a történet végét,eddig 2 félét láttam a háromból.
1.a 3 föhös az utolsó küldetésben beszélget meg röhögnek egy jót,aztán mindenki megy a maga útján.
2.Franklint irányítod és eldöntheted hogy Michaelt megölöd vagy megmented,videóban azt láttam hogy a scrác azt választotta hogy nem,ezért Michael meghal,de meg is lehet menteni aztán meg nem tom mi lesz.
Eltűnnek,mikor helivel repülsz a város fölött és a az autópályára lenézel akkor is előtűnnek meg eltűnnek de legalább sok vanFranklin írta:Egy fontos kérdésem van !
Ugye azt monda a Rockstar hogy nem tűnnek el z autók/kamionok.
Lenyitottam az autószállítónak a hátulját mellete volt egy autó (kb. 15m)
megyek vissza és nincs ott !
Akkor most ez hogy van?
Ember,az a futár dolga nem a konzolvilágé Nekem a futár 3 nap késésere ért ki,és mondta hogy enni alig tud meg naponta 8 órát vezet + túlóra.Davekoma írta:F*szom, kivan!!!
Fél 7kor akarták hozni a játékot, de DIREKT LEÍRTAM, HOGY 14:00 és 16:00 között hozza azt a kib*szott játékot, erre holnap hozzák 17 óra után, f*szomat a Konzolvilágba!!!
Na ez egy jó befejezés tetszik. Legalább a lehetőség megvan arra, hogy mindhárom főszereplő élhessen. Kíváncsi vagyok a harmadik végkifejletre. Az mondjuk érdekes, hogy amikor jön a creditcs, akkor mindkét végkifejletben más a zeneRobbanto1 írta: DereX őő igen,Michael fejeli le de azt is te irányítod,mivel ott van hogy megmented vagy leessen,gondolom ha meg mentést választod akkor nem fejel le hanem enged hogy felhúzd.
Harmadikat nem találtam meg a második meg itt van
http://www.youtube.com/watch?v=MEHCWXmnePM