Hüblookohelimedion írta:Van, ahol azt írják, hogy az autóvezetés teljesen el lett árkádosítva és van ahol az ellentétét állítják. Akkor most melyik igaz?
Szerintem árkádabb, a törés is. Nem feltétlen azért, mert a konzolok ennyit bírnak, inkább mert átlagplayernek így könnyebb, több a sikerélmény. A kocsit amúgy rommá lehet törni, elég egy rossz ugratás, ott előjön, hogy kidolgozottabb a törésmodell, szakad minden mindenfelé.
Az irányításnál a GTA IV is átesett a ló túloldalára, ott túlságosan csúsztak az autók, itt meg pont fordítva, durván tapadnak. Részemről akármennyire is szerettem a IV irányítását, azt mondanám ez a mostani jobban passzol a GTA-hoz. Sokkal durvább manővereket lehet kitolni belőle, ami a jó adag autópályán elég élvezetessé teszi a száguldást. Illetve itt sokkal jobban érzem a különbségeket az autók között, a tuning hatása is érződik. Mondjuk kár, hogy eddig 2ből 2 tuningolt kocsim tűnt el a garázsból, de lehet én voltam béna
Ofkorz, ez az én véleményem csak, eddig párommal 24 órát tettünk bele. Neki pl. tuti jobb ez az irányítás, mert sose szerette az autós játékokat, is pedig elsőre is elég jól megy neki.