Az a legutolsó triatlon valóban nagyon kemény, nekem lerohadt a hüvelykujjam, mire végigcsináltam. Egyébként én Franklinnel csináltam meg első helyezésre az összeset. A legelsőt még Michaellel próbáltam, de ő a biciklis résznél már elvesztette a stamináját és közölte, hogy "Vissza kellett volna vonulnom". A végén egyet is értettem vele, és miután a célegyenesben meghaltam, azonnal váltottam is át Franklinre, akinek alaphelyzetben is jobb a staminája. Vele elsőre megnyertem az egészet s utána a második triatlont is vele nyertem meg. Mivel mindkét triatlonon első helyezést értem el+még triatlonon kívül is futkostam vele, ezért a leghosszabb, harmadik triatlonra már full staminával mentem vele és bár nagyon elfáradt az ujjam a végére, sikerült megcsinálnom, megnyertem azt is.
Egyébként ha már a játékban végezhető sportokról beszélünk, azt nem tudná nekem valaki megmondani, hogy lehet-e a játékban konditermeket használni? Bevallom őszintén, eddig csak egyszer próbálkoztam vele, mégpedig a Vespucci Beach-en lévő nyitott tengerparti konditeremmel (ami mellesleg az első trailerben is látható volt), de nem tudtam bemenni és súlyzózni/edzeni egyik karakterrel sem. Remélem, hogy eddig csak azért nem jött össze, mert még nem teljesítettem a feltételét és nem azért, mert nem lehet a játékban, mert a R* megígérte, hogy lehet majd használni a konditermeket.