amúgy én tudjátok miket utálok? a DLC-ket.(tlad meg tbogt az még jó)Miért?Mert nekem ilyenek mint Completed edition meg limited edition minek?Örülj ha megveszed az eredetitdani.szentgali írta:A fegyveres dologban én személy szerint meg voltam elégedve az attachmentek számával, nekem sokkal inkább azzal van a gondom, hogy van minden fegyverboltban két fal, az egyiken vannak fegyverek, de a másik üres, mert a fegyverek felét valószínűleg a későbbi DLC-kben adják majd ki.
Niko Bellic1300 írta:Cube Head 1:Én képes voltam leugratni motorral a mount chilliadról.
2:az Onlineban lesz jóval több rablás
Teljesen megértelek mindenkinek más a véleményeCube Head írta:Niko Bellic1300 írta:Cube Head 1:Én képes voltam leugratni motorral a mount chilliadról.
2:az Onlineban lesz jóval több rablás
1: Arról beszéltem, ha magasról leesel motorral.
2: Meg kell mondja, nem vigasztal. Teljesen más játék, más céllal.
Valójában azt is nézd hogy csak annyi a különbség hogy 1-2 extra és jó drágán Ezt kikérem magamtól ha csak egy 500-100 forintal emelik meg az még oké de több tízezerrel felemelik még?Cube Head írta:Meghagyják a történeteket hézagokkal, majd 10 darab 5000 forintos DLC-vel kiegészítik. Több tízezer forint, hogy megtudd a történetet
Hát igen, Franklin körül valóban lehetett volna egy kicsit több bandázás, ez nekem is hiányzott, de hát ez van, be kell látni, hogy a R* ebben a részben nem a bandaháborúkra fókuszált, hisz ez a játékelem már volt egyszer, így valszeg nem akarták megismételni ezt a dolgot. A Grove Streetes küldetés szerintem viszont nagyon jó volt ráadásul a drogbárónak pont azon a helyen volt a háza a Grove St.-n, ahol anno CJ háza is volt, bár a ház még csak távolról sem hasonlított a Johnson házra. Egyébként én azt bánom, hogy ennyire ragaszkodnak ehhez a HD-éra meg HD előtti éra dologhoz. Egyszóval azt nem bírtam a GTAV-ben, hogy mindenki (még a bandák is) úgy csinál, mintha a SA meg sem történt volna és CJ-t sem nagyon emlegetik, még csak utalások sincsenek rá. De hát a R* tudja, csak az a gond, hogy ezzel elnyomja a nosztalgia élményét néhány rajongótól.NikitaDragovich írta:Igazából csakis egy NAGY bajom van a GTA V-ben, mégpedig, hogy nem lehet benne bandaháborúzni! Sőt, a Grove St.-nek, a Ballasnak, a Vagosnak és az Aztecasnak alig van szerepük a játékban. Az Aztecas két küldetés erejéig szerepel, a Vagos egy és a Ballas négy. Azt hittem, hogy majd foglalhatunk területeket Franklinnel, de nem... . Emellett, lehetett volna egy olyan küldetés, hogy a Grove Streetet vissza kell foglalni, azonban nem lett belőle semmi, csupán megtámadom a Ballasokat és majd' megölnek.
Milyen Grove Streetes küldetés? Sajnos még nem tartok ott .dani.szentgali írta:Hát igen, Franklin körül valóban lehetett volna egy kicsit több bandázás, ez nekem is hiányzott, de hát ez van, be kell látni, hogy a R* ebben a részben nem a bandaháborúkra fókuszált, hisz ez a játékelem már volt egyszer, így valszeg nem akarták megismételni ezt a dolgot. A Grove Streetes küldetés szerintem viszont nagyon jó volt ráadásul a drogbárónak pont azon a helyen volt a háza a Grove St.-n, ahol anno CJ háza is volt, bár a ház még csak távolról sem hasonlított a Johnson házra. Egyébként én azt bánom, hogy ennyire ragaszkodnak ehhez a HD-éra meg HD előtti éra dologhoz. Egyszóval azt nem bírtam a GTAV-ben, hogy mindenki (még a bandák is) úgy csinál, mintha a SA meg sem történt volna és CJ-t sem nagyon emlegetik, még csak utalások sincsenek rá. De hát a R* tudja, csak az a gond, hogy ezzel elnyomja a nosztalgia élményét néhány rajongótól.NikitaDragovich írta:Igazából csakis egy NAGY bajom van a GTA V-ben, mégpedig, hogy nem lehet benne bandaháborúzni! Sőt, a Grove St.-nek, a Ballasnak, a Vagosnak és az Aztecasnak alig van szerepük a játékban. Az Aztecas két küldetés erejéig szerepel, a Vagos egy és a Ballas négy. Azt hittem, hogy majd foglalhatunk területeket Franklinnel, de nem... . Emellett, lehetett volna egy olyan küldetés, hogy a Grove Streetet vissza kell foglalni, azonban nem lett belőle semmi, csupán megtámadom a Ballasokat és majd' megölnek.