Na, ez már mindjárt jobb .Kiscserko írta:Nocsak, Ubifos barátunk egyszer tud jó trailert is csinálni!
Ugyanaz a hype, mint amit az AC3-nál csináltak, semmi több. Hiába jó a trailer, a tapasztalatok alapján a játék feleannyira sem lesz jó, mint amennyire hypeolja az Ubifos.Kiscserko írta:Nocsak, Ubifos barátunk egyszer tud jó trailert is csinálni!
Ja, a második DLC az nekem is tetszik .dani.szentgali írta:A második DLC valóban nem tűnik olyan rossznak, elvégre néger assassinnal még úgysem voltunk. Azért arra egy kicsit kíváncsi vagyok, hogy ennek a Freedom Cry-nak milyen köze lesz majd az alapjátékhoz, mivel fogja majd kiegészíteni. Bár Ubiékat ismerve úgyis kitalálnak valamit, ha odapasszol, ha nem. Amúgy lehet, hogy csak én látom rosszul, de ez a néger gyerek nem véletlenül az első tiszt az alapjátékból?
Ja, én is hallottam róla, egyébként kint van a sztori trailer.dani.szentgali írta:Na, az Ubifos megint gyáva marketingfogáshoz nyúlt. Két nappal hamarabb jelenik meg a játék világszerte.