Üdv megszeretném nyitni a GTA V-s kis topicomat ahová ezzel a játékkal kapcsolatos videóimat fogom kiposztoltni első ilyen videóm :
Írjatok Le Az Ötleteket És Mi Megvalósítjuk !
További infó : http://www.youtube.com/watch?v=2SQr6Inr ... CyxzB1w08g
MARTIN: Te nem PC-s vagy? Vagy a GTAV kedvéért átálltál konzolra? Vagy haverodnál játszotok a GTAV-tel? Vagy a PC-s megjelenésig kell várni arra, hogy ez a topic tartalmazzon némi videoanyagot is?
Szia dani Haveromnak van ugyebár PS3-ma + egy jó minőségű tv-je , a haverom egy profi fotós így van egy elég komoly kis kamerája ezt a kamerát a TV elé tesszük persze (állványon van a kamera )és pont olyan mintha avermediaval vettük volna fel nagyon szépek lettek a színek a kontraszt miatt stb sajnos ezzel a videóval még egy kicsit várni kell mire összevágjuk de ha minden jól megy akkor még a héten fent lesz haverommal minden hétre tervezünk 1 részt ha minden összejön
HURRRRRÁÁÁÁ!
Jókat röhögtem a dumáitokon. Felcsaptatok Tube-os GTA 5 kívánságkosárnak . Töréstesztet kérnék, ha nem gond, illetve hogy lehet-e bankot rabolni free roam-ban?
Már vártam, hogy jöjjön a GTAV-ös videód! Nagyon jó lett, a kamerát is sikerült jól megoldanotok, tartottam tőle, hogy nem lesz olyan jó, de tévedtem! Továbbra is ilyeneket!