Hozzászólás
Szerző: dani.szentgali » 2013. 10. 12. 16:15
Na, ma egy elég érdekes, nagyon valósághű jelenséggel találkoztam a játékban. Érzésem szerint nem minősül spoilernek, ezért merem leírni spoilerezés használata nélkül. Szóval ez úgy volt, hogy elindultam a tengeralattjáróval ökörködni, jól beúsztam az óceán közepére, a part már nem is látszott, majd gondoltam, hogy alámerülök. Teljes sebességgel mentem le az óceán aljára. Miután megtettem jó pár száz métert lefelé, a koromsötétségben hirtelen észrevettem, hogy a mélységben a hidrosztatikai nyomás elkezdi szétnyomni a tengeralattjárót. A képernyő bal felső részében is kiírta, hogy túl mélyen vagyok és nagy a nyomás, sürgősen menjek feljebb. Persze mivel a kíváncsiság hajtott, ezért csak folytattam az utamat lefelé, a tengeralattjáró pedig egyre jobban összenyomódott. Még kétszer kiküldött egy figyelmeztetési szövegdobozt a játék, hogy menjek feljebb, majd a tengeralattjárónak szétment az oxigéntartálya és a karakternek meg elkezdett lemenni az oxigénszintje. Pár másodpercig még süllyedtem a tropára ment, összepréselt tengeralattjáróval, majd teljesen elfogyott a levegőm és meghaltam. A R* még a mélységi víznyomásra is figyelt! A singleplayerért tényleg le a kalappal!