R*69 vagy részeg volt, vagy valaki betört a fiókjába. Ez mindenesetre engem is aggaszt, csak le ne törölje egy vic.ces ember az egész oldalt. A jelszavam mindenesetre megváltoztatom.
MateL írta:R*69 vagy részeg volt, vagy valaki betört a fiókjába. Ez mindenesetre engem is aggaszt, csak le ne törölje egy vic.ces ember az egész oldalt. A jelszavam mindenesetre megváltoztatom.
Rockstar69 írta:Csak teszt akart lenni. Véletlenül lett publikálva, nem véletlenül volt kint olyan rövid ideig! Aggodalomra semmi ok! Elnézést a hibáért!
Azért a cím megírásának motivációjára (NEM a valóságértékére) kíváncsi lennék.
Lassan a hírarchívumot frissíthetnétek. 2011 december óta nem lehet gyorsan kikeresni, így a későbbi híreket jó sokáig tart kikeresni. Tudom, hogy most sok dolgotok van a GTAV cikkekkel, de szakíthatnátok egy kis időt erre is.
Nem tudom, miért van, de egy picit aggaszt! Ugyanis épp az előbb írtam egy levelet, majd elküldtem, s miután visszanéztem az oldalra, a levél automatikusan elveszett, illetve magától kiléptetett a profilomból. Ez mitől van? Ahányszor visszanézek az oldalra, folyton-folyvást ki vagyok jelentkezve!