Stan98 írta:Fórumozók!! Mit szólnátok,ha csinálnék megint egy GTA V-s képet?? Dave már sajnos abbahagyta és én is rég gyártottam ilyeneket. Ha van igény rá,akkor belekezdek:)
Igényelem, minél hamarabb!
Amúgy itt egy hír. Először röhögőgörcsöt kaptam, de miután elolvastam, abbamaradt a röhögés és kicsit elgondolkodtam, hogy talán tényleg veszélyt jelenthet a trónkövetelő COD: Ghosts a GTAV eladási és bevételi rekordjaira. Azt a kérdést fontolgatja a cikkszerző, hogy ha a GTAV két platformon ilyen eladásokat produkált, az elég-e a R*-nak a rekordok fenntartására egy olyan játékkal szemben, amely 6 platformra fog megjelenni. Szóval röviden a COD: Ghosts arra a trónra vágyik, amelyen most elvileg a GTAV ül és ezt gyakorlatilag azzal akarja elérni, abban bízik, hogy a Ghosts 2x annyi platformra fog megjelenni, mint a GTAV. Egyébként itt a cikk:
http://www.gta5tv.com/call-of-duty-want ... rom-gta-v/
Szerk.: Egyébként, amilyen sok "okos" ember van, a végén még tényleg megdönti a Ghosts a GTAV rekordjait.
Bár alapjáraton szeretem a COD-ot és a multiját, mikor megláttam a Ghosts-ot, egyszerűen kiröhögtem, mert ez még egy kisebb multiplayer-patchnek is alig minősül az MW3-hoz.