Na, most nekem is szükségem lenne egy kis segítségre. Elsősorban azok olvassák el a következő sorokat, akik már összegyűjtötték az összes levéldarabkát a játék területén. Tegnap reggel elkezdtem összegyűjteni egy YouTube-os guide videó alapján az 50 db levelet. Tegnap sikerült összeszednem 43-mat. Ma folytattam a gyűjtögetést, azonban az egyik helyen nem volt ott a levéldarab, ahol a videóban ott volt. Arra gondolván, hogy már korábban összeszedhettem, csak már nem emlékszem rá, átsiklottam felette és folytattam a keresést. Végül összeszedtem a videóban utolsóként mutatott levéldarabkát is, de miután felszedtem, nekem csak 49 volt az 50-ből, holott a videóban már az volt az utolsó. Gyorsan átsiklottam újra a videón, mert nagyjából sikerült memorizálnom az összes olyan helyet, ahol már biztosan felszedtem a levelet. Végül csak egy olyan hely maradt, amiben kételkedtem, ez pedig pont az a hely volt, ami felett átsiklottam, mert nem találtam ott a levelet. Íme a videó, aminek a segítségével megtaláltam a 49 levelet:
http://www.youtube.com/watch?v=s2I8B0inX0s és az a hely, ahol nem találtam meg a levelet, az 12:00-nál van a videóban. Mivel fáradt vagyok, ezért csak átfutottam a videót, a játékban nem ellenőriztem le az összes helyet, hanem csak az emlékezetemre hagyatkoztam és így maradt az a kis sziget a fentebbi videóban, ami nagyon gyanús nekem. Egyébként lehet ez egy bug is, hogy (ha jól emlékszem) azon a helyen nálam nincs levéldarab? És ha igen, erre is van valamiféle gyógyszer, mint a sztoriban a repülőiskolás bugra is volt? És ha igen, mi lenne az? Előre is köszi a választ és holnap újra elmegyek az összes lelőhelyre a játékban és ha esetleg én voltam a béna és rosszul emlékeztem, akkor előre is elnézést kérek érte, de nekem nagyon gyanús a dolog, tartok tőle, hogy ez egy bug.