Jó kérdés...Hüblookohelimedion írta:]Ha egyszer csókát jelent a neve akkor minek fordítsák le????![]()
Igen, én is nagyon várom már Kiscserko kritikáját

Jó kérdés...Hüblookohelimedion írta:]Ha egyszer csókát jelent a neve akkor minek fordítsák le????![]()
Körülbelül. Azt már elfogadtam, hogy egy hadihajós kalózjátékot akarnak az AC világába és atmoszférájába beleerőszakolni. Ezzel már rég nincs semmi gondom. Csak most vittem újra végig AC3-ban az összes ilyen hajócsatás küldetést, majd én is belenéztem a streambe. Nem akarom kipróbálatlanul előre leírni a játékot és még Kiscserko véleményére is nagyon kíváncsi vagyok, de abból, amit videón keresztül látok, az alapján a legnagyobb fejlesztés az egész hajózásban (és így szinte az egész játékban) az, hogy bármikor hajózhatunk és kiköthetünk szigeteken, valamint bármikor megtámadhatunk hajókat meg erődöket és a megtámadott hajókra bármikor átszállhatunk. Jó persze, ez is jópofa dolog meg fejlesztés. De videón a hajóharcok zöme még mindig ugyanolyan nagyon kevés változtatással, mint a 3-ban. Az, hogy van a sortűz és a kis ágyúk mellett három új fegyver a hajón (mortát, aknahordók, ágyúk a hajóorr legelején) meg itt lehet egyszerre használni a sortüzet meg a kis ágyúkat, valahogy nekem nem tűnik akkora fejlesztésnek, inkább csak egy nagyobb DLC-nek az Aquilához. Na mindegy, mint mondtam, nem akarok első látásra ítélkezni, lehet hogy mégis van több újítás a hajózásban és a hajócsatákban. Innentől nem írok semmit előre a játékról, átadom a szót Kiscserkónak.realostew írta:Most nézem az imént belinkelt elő streamet. Kérdés: csak szerintem nem változott semmi az előző részekhez képest? Más az interface, már a környezet ami bele akarják erőszakolni a játék imázst, de ennyi. Az egész játék ugyan az mint eddig, nem?
Gondolom az a baj, hogy lefordították az angol nevét és így nem a menőn hangzó "dzsekdó" neve maradt, ami ugyanolyan béna név, mert attól még ugyanazt az állatot jelenti a neve.NikitaDragovich írta:Jó kérdés...Hüblookohelimedion írta:]Ha egyszer csókát jelent a neve akkor minek fordítsák le????![]()
Köszönöm a válaszodat!Kiscserko írta:Köszönöm
Röviden, tömören, pár óra játék után elmondom a véleményemet. Aki a földön futós, gyilkolászós, "assassin" dolgot keresi, és megvan neki akármelyik másik AC rész, annak nem érdemes megvennie. A sztori eddig eléggé nulla, amikor szól is valamiről, akkor az baromság. A szárazföldön minden 100%-ban AC III. A küldetéseken sem változtattak, már rohadtul unom az összes "kövesd és hallgasd le, lopj el tőle valamit, szabadítsd ki, öld meg" küldetést, de itt az a különbség a III-hoz képest, hogy már a GTA III-ban, vagy GTA Online-ban képzelem magam, mert azon kívül, hogy valaki azt mondja nekem, hogy csináljak valamit, nem látom értelmét, hogy miért csinálom. A jelenbeli szál meg no comment... Aki viszont egy kalózjátékot keresett ebben az Assassins Creednek nevezett dologban (pl én) az egész jól fog szórakozni a vízi részeknél. Sajnos ahhoz képest, hogy erről süt, hogy az egész assassin dolgot csak beleerőszakolják, túl sokat kell tölteni az unalmas szárazföldön. De miután végigszenvedtem magam a tizedik értelmetlen "kövesd" küldetésen, végre irányíthatom a hajómat. Ezt a részét egész jól eltalálták a játéknak. A térkép hatalmas, csomó megcsáklyázható hajóval és dalolászó legénységgel. Szóval az open-wolrd tengeri része nagyon tetszik. Viszont azt még mindig nem értem, hogy annak ellenére, hogy azt mondták, nem lesz töltőképernyő a helyszínek között, akkor miért kell egy percig a töltőképernyőt bámulnom minden alkalommal, amikor be akarok menni a városba?
Szóval egyenlőre azt mondanám, aki nem kalózjátékot keres, és meg van neki az AC III, az nem veszít sokat. Persze ez csak a saját, személyes véleményem, és megjegyzem, ezt csak pár óra játék után mondom.
Köszi Cserko, hogy leírtad a tapasztalataidat.Kiscserko írta:Köszönöm
Röviden, tömören, pár óra játék után elmondom a véleményemet. Aki a földön futós, gyilkolászós, "assassin" dolgot keresi, és megvan neki akármelyik másik AC rész, annak nem érdemes megvennie. A sztori eddig eléggé nulla, amikor szól is valamiről, akkor az baromság. A szárazföldön minden 100%-ban AC III. A küldetéseken sem változtattak, már rohadtul unom az összes "kövesd és hallgasd le, lopj el tőle valamit, szabadítsd ki, öld meg" küldetést, de itt az a különbség a III-hoz képest, hogy már a GTA III-ban, vagy GTA Online-ban képzelem magam, mert azon kívül, hogy valaki azt mondja nekem, hogy csináljak valamit, nem látom értelmét, hogy miért csinálom. A jelenbeli szál meg no comment... Aki viszont egy kalózjátékot keresett ebben az Assassins Creednek nevezett dologban (pl én) az egész jól fog szórakozni a vízi részeknél. Sajnos ahhoz képest, hogy erről süt, hogy az egész assassin dolgot csak beleerőszakolják, túl sokat kell tölteni az unalmas szárazföldön. De miután végigszenvedtem magam a tizedik értelmetlen "kövesd" küldetésen, végre irányíthatom a hajómat. Ezt a részét egész jól eltalálták a játéknak. A térkép hatalmas, csomó megcsáklyázható hajóval és dalolászó legénységgel. Szóval az open-wolrd tengeri része nagyon tetszik. Viszont azt még mindig nem értem, hogy annak ellenére, hogy azt mondták, nem lesz töltőképernyő a helyszínek között, akkor miért kell egy percig a töltőképernyőt bámulnom minden alkalommal, amikor be akarok menni a városba?
Szóval egyenlőre azt mondanám, aki nem kalózjátékot keres, és meg van neki az AC III, az nem veszít sokat. Persze ez csak a saját, személyes véleményem, és megjegyzem, ezt csak pár óra játék után mondom.
Ezek szerint az AI is rémhülye.Kiscserko írta:A mesterséges intelligencia? Azon 5 percenként szánakozok. Nagyon rossz, semmi fejlődés. Még azt se oldották meg, hogyha 2 őr egymással szemben áll, az egyik kiszúr, ő elindul engem keresni a bokorba, a másik meg csak áll egyhelyben, nem hogy valami végigfésülnék 2-en a területet. Meg amikor egy darab bokornál kiszúr, a mellette közvetlenül lévő bokorba átmegyek, akkor csak azt az egy bokrot nézi meg, aztán visszamegy a helyére. Ahelyett, hogy akkor átnézné a többi bokrot is.