Neil írta:Eddig csak Cod-ot próbáltam (MW1-2), de szerintem semmi különbség a videók alapján. Másak a sztorik, szereplők, helyszínek. Ettől még nem fognak különböző típusú játékok lenni. Na, de OFF vége. Ha akarsz erről vitázni, privátban folytathatjuk.
Látod? Ha játszani még nem játszottál, csak az egyikkel, akkor miért vagy ennyire makacsul biztos abban, hogy teljesen összehasonlítható a kettő?
Kiscserko írta:Ez igaz, hogy nem játszottam velük túl sokat, de mindkettőt próbáltam már. A COD single-je jobb, a BF sokkal nyitottab, bár a singlet elhanyagolták, de a BF-nek jobb a multija. És az új BF-ekben van rombolható környezet, meg járművek. A COD ghostban meg lesz kutya
Ezektől eltekintve tök ugyanolyan az összes. Hogy Michael Townley-t idézzem, "I don't like shooters. They are all the same." Bár ez nem igaz, de a lényeg, hogy véleményem szerint összehasonlítani lehet, mert a fenn leírt dolgokon kívül nagyon hasonlítanak. De mindegy, ez OFF is, meg nem is túl fontos.
Ennyi erővel akkor a GTA és az AC is tök ugyanolyan, mert szabadon mászkálhatsz hatalmas városokban, pénzt szerezhetsz/költhetsz, vehetsz néhány dolgot, vannak küldetésadóid, akiknek a küldetését bármikor megcsinálhatod, a küldetések előtt mindig van egy dialógus... de mindegy, hagyjuk az egészet a francba. Ahogyan Nicolas Biddle mondaná (hogy én is idézzek valamilyen játékban szereplő karaktertől): "Kettős látás ide vagy oda, ti "asszaszinok" vakok vagytok az igazságra."