Érdekességek

Spekulációk és beszélgetések a sorozat legújabb darabjáról.
Kiscserko
Epsilonista

Re: Érdekességek

Hozzászólás Szerző: Kiscserko » 2013. 10. 30. 23:03

Igen, amiket küldetésekben kellett használni.

dani.szentgali
Régi motoros
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2013. 10. 30. 23:13

Kiscserko írta:Igen, amiket küldetésekben kellett használni.
A küldetések választási lehetőségeinek hála nem "kellett", hanem inkább csak lehetett használni. :)

Niko Bellic1300
McReary testvér

Hozzászólás Szerző: Niko Bellic1300 » 2013. 10. 31. 09:10

Láttam videóban is és megnéztem hogy igaz-e és tényleg az.a reptéren vannak a nagy repülők azokba be lehet szállni,csak menjetek a repülő aljába és ott láttok egy nyílás szerűséget ott megnyomjátok az Y,háromszög gombot akkor már vezetni is tudjátok

dani.szentgali
Régi motoros
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2013. 10. 31. 12:08

Niko Bellic1300 írta:Láttam videóban is és megnéztem hogy igaz-e és tényleg az.a reptéren vannak a nagy repülők azokba be lehet szállni,csak menjetek a repülő aljába és ott láttok egy nyílás szerűséget ott megnyomjátok az Y,háromszög gombot akkor már vezetni is tudjátok
Erre csak most jöttél rá, hogy lehet nagy repülőket vezetni?! :o Pedig ezt elég hamar ki lehetett deríteni. :D Én kb. a megjelenés eleje óta tudom ezt a dolgot. Sőt, GTAPlace-re is számtalanszor ki volt írva, hogy ismét lehet majd nagyon nagy repülőket vezetni. :D Szóval ez szerintem egyáltalán nem minősül érdekességnek.

Kiscserko
Epsilonista

Hozzászólás Szerző: Kiscserko » 2013. 10. 31. 12:58

Egy bajom van velük, rohadt bugosak.

dani.szentgali
Régi motoros
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2013. 10. 31. 13:02

Nekem nem tűnnek olyan bugosank, csak az néz ki kicsit (nagyon) hülyén bennük, hogy az egyik pillanatban még a kerék alatt állunk, a másikban meg már beteleportálunk a pilótafülkébe (ez csak az óriásgépekre vonatkozik). A SA idején anno ez elnézhető volt, de 2013 végén azért kicsit gáz ez a teljesen irreális beteleportálár, főleg egy olyan játéktól, amely valamilyen szinten megpróbál reális lenni.

Neil
Rajongó

Hozzászólás Szerző: Neil » 2013. 10. 31. 15:15

Az a teleportálás tényleg gagyi. Amúgy SA-ban csak 1 gépbe szállt be így CJ, abba, ami a las venturas-i reptéren van.

Kiscserko
Epsilonista

Hozzászólás Szerző: Kiscserko » 2013. 10. 31. 18:00

Szerintem a teleportálás elhanyagolható. A bajom azzal van, hogy akármilyen lassan is belemegyek, akármibe, és a repülőnek akármelyik részével, akkor a repülő mindkét szárnya leesik, a hátulján is leesnek a "irányító bigyuszok"(nem tudom a nevét), felrobban a gép közepe, és kettéesik a repülő. Én ezt hívnám bugosnak. Elindulok a géppel, megyek 1 métert, nekimegyek a jobb szárnyának végével egy villanypóznának, és megtörténik az, amit felvázoltam. Ez nem túl reális, de élvezhetőbb se lesz tőle a játék.

Neil
Rajongó

Hozzászólás Szerző: Neil » 2013. 10. 31. 19:11

A látott videók alapján néhány kevésbé fontos dolgot eléggé elbasztak. Törésmodell übergáz, frontálisan ütközik 2 autó, és csak az alsó maszk jön le, FÉLIG.

apollo 12
Rajongó

Hozzászólás Szerző: apollo 12 » 2013. 10. 31. 19:19

Ez igaz de a gta IV ben meg megyek a fissen lopott bansee,turismo egyéb sportkocsival vagy valami szép kocsival limoval... és gyönyörködök benne erre nekikoccanok az elöttem lévő kocsinak és bazi nagy horpadás. -.- Lehet hogy realisztikus de elég idegesítő lehet.

Neil
Rajongó

Hozzászólás Szerző: Neil » 2013. 10. 31. 19:21

De legalább nem csak akkor törik le a tükör, ha egy ugratást elrontasz. Alig törik kocsi vs kocsi esetnél...

Robbanto1
Rajongó

Hozzászólás Szerző: Robbanto1 » 2013. 10. 31. 20:29

Meg azért IRL nem is így törik egy utaszállító,általába mindig a törzs törik 2 vagy 3 részre de ez tökéletesen épségben marad :D

dani.szentgali
Régi motoros
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2013. 10. 31. 22:59

Kiscserko írta:Szerintem a teleportálás elhanyagolható. A bajom azzal van, hogy akármilyen lassan is belemegyek, akármibe, és a repülőnek akármelyik részével, akkor a repülő mindkét szárnya leesik, a hátulján is leesnek a "irányító bigyuszok"(nem tudom a nevét), felrobban a gép közepe, és kettéesik a repülő. Én ezt hívnám bugosnak. Elindulok a géppel, megyek 1 métert, nekimegyek a jobb szárnyának végével egy villanypóznának, és megtörténik az, amit felvázoltam. Ez nem túl reális, de élvezhetőbb se lesz tőle a játék.
Jaaaaa, hogy erre gondolsz bugok alatt. Hát, mivel én nem sűrűn rontottam el eddig a fel-és leszállást/nem nagyon ütköztem még a levegőben semmibe, ezért olyan sokszor nem fordultak velem elő ezek a bugok, bár most hogy mondod, egyszer-kétszer nekem is volt már, hogy a gépnek csak a jobb szárnyát ütöttem be, de a bal is kigyulladt meg ilyenek. A két vízszintes és az egy db függőleges vezérsík (gép hátulján található irányító bigyuszok) meg eddig egyszer sem esett le nálam, legalábbis én nem figyeltem, de majd én is utánalesek a dolognak.

Bence (Visali)
Vinewoodi producer

Hozzászólás Szerző: Bence (Visali) » 2013. 11. 01. 00:58

Neil írta:A látott videók alapján néhány kevésbé fontos dolgot eléggé elbasztak. Törésmodell übergáz, frontálisan ütközik 2 autó, és csak az alsó maszk jön le, FÉLIG.
Videók alapján ne ítélj, teljesen más minden egyes ütközés. Azért elég csúnyán össze tudnak törni a kocsik, és a karakterek is szépen ki tudnak repülni. Engem inkább az idegesít, hogy néha a legapróbb eséstől meghal a karakter. Volt már olyan, hogy kényszerleszállást hajtottam végre helikopterrel, és sikerült viszonylag szépen landolnom, de kiírta, hogy wasted, illetve a minap beragadt egy sarokba a motorom, megnyomtam a háromszöget, mire az megpattant és ráesett Franklinre, aki persze azonnal meghalt.

Kiscserko
Epsilonista

Hozzászólás Szerző: Kiscserko » 2013. 11. 01. 01:44

dani.szentgali írta:
Kiscserko írta:Szerintem a teleportálás elhanyagolható. A bajom azzal van, hogy akármilyen lassan is belemegyek, akármibe, és a repülőnek akármelyik részével, akkor a repülő mindkét szárnya leesik, a hátulján is leesnek a "irányító bigyuszok"(nem tudom a nevét), felrobban a gép közepe, és kettéesik a repülő. Én ezt hívnám bugosnak. Elindulok a géppel, megyek 1 métert, nekimegyek a jobb szárnyának végével egy villanypóznának, és megtörténik az, amit felvázoltam. Ez nem túl reális, de élvezhetőbb se lesz tőle a játék.
Jaaaaa, hogy erre gondolsz bugok alatt. Hát, mivel én nem sűrűn rontottam el eddig a fel-és leszállást/nem nagyon ütköztem még a levegőben semmibe, ezért olyan sokszor nem fordultak velem elő ezek a bugok, bár most hogy mondod, egyszer-kétszer nekem is volt már, hogy a gépnek csak a jobb szárnyát ütöttem be, de a bal is kigyulladt meg ilyenek. A két vízszintes és az egy db függőleges vezérsík (gép hátulján található irányító bigyuszok) meg eddig egyszer sem esett le nálam, legalábbis én nem figyeltem, de majd én is utánalesek a dolognak.
De szerencsére ezek a hibák csak utasszállítónál voltak nálam, a többi repülő nagyon jó :)

Én viszont nem videók alapján mondom, hogy az autók törése nagyon gáz. Persze, van, hogy egy-két általad nem vezetett kocsinak kitörik a kereke, de általában frontális ütközésnél egyikőtöknek sem lesz baja. Az a bajom, hogy egyszerűen alig törnek a kocsik. Nagyon meg kell dolgozni azért, hogy rendesen szétszedjük a kocsit. Olyan, mintha fogták volna a valós életben lévő törés századrészét, és azt rakták volna bele a játékba.

Ha már érdekességek, ma láttam két lepkét egy bokor körül a játékban :)

Válasz küldése