Úgy látszik, hogy sajnos igen. Én legalábbis nem szeretem az East Los FM-et. Én West Coast Classics-ot hallgatok, Los Santos Rock Radio-t, Radio Los Santos-t és még szintén "Trevor parasztzenéit", azaz Rebel Radio-t. De van egy "Rádióállomások, rádiók, zenék" topic is, oda is le lehet írni, hogy kinek melyik a kedvenc rádióállomása a játékban.Kowi írta:Én vagyok az egyetlen olyan elmebeteg aki East Los FM-et hallgat csak és kizárólag?
Értem, azért köszi. Habár, majd még próbálkozok, hátha lesz valami.dani.szentgali írta:Sajnos nem tudok segíteni, én a sztori befejezése után csináltam meg az epszilonistás mellékküldetéseket, szóval nem tudom, lehet-e valamilyen hatással erre a dologra az, ahol a sztoriban tartasz (hú, milyen magyarul fogalmaztam meg ezt a mondatot ).
Köszi, ennek utánanézek.NikitaDragovich írta:Tessék:
http://gta.wikia.com/Niko_Bellic?diff=5 ... did=532687
Bocsi, de csak így tudtam linkelni, mert észrevettem, hogy az adminok időközben törölték.
Érdekes döntés volt a Rockstar részéről, az tény, de igazából az nem volt teljesen értelmetlen. Nekem valahogy különlegessé tette Trevort. Egyszerre szerettem és utáltam, ami aztán az egészt sztorira kihatott. Jó kis dilemmát okozott, hogy kinek a pártjára álljak, Michael vagy Trevor, miközben persze tudtam, hogy valójában Michael a balfasz.Neil írta:Johnny Klebitz haláláért is jár a faszkorbácsa R*-nak...
Lester adta neki a házat nem MichaelNiko Bellic1300 írta:Visali Michael nekem se tetszett annyira de Trevor,ő a favourite-om mert szeretek vel káoszt kelteni.Frankin is tetszit de egy kis haragot éreztem iránta mert miután Michael megvette neki az új házat (asszem ő vette) akkor Franklin egy ilyen nagy képű lett és azért lóg Michael-el mert neki sok pénze van.
A Beach Bum Packes hírben írták, hogy mivel még mindig vannak hibák, megvárják az ötödik javítást.insanity06 írta:Am srácok mit lehet tudni arról a bizonyos pénzösszegről a GTA Online-ra? Mert azon gondolkodtam, hogy vegyek egy házat, vagy várjam meg a pénzt és vegyek egy jobbat. De eddig csak arról volt szó, hogy majd a héten jön...nem?
Utánanéztem, állítólag a negyedik javításban talált valaki erre utaló kódokat, GTAForumson 53 oldalas topik van róla, viszont lezárták, mert egyre valószínűbb, hogy fake, és csak egyetlen embertől származnak az információk..NikitaDragovich írta:Tessék:
http://gta.wikia.com/Niko_Bellic?diff=5 ... did=532687
Bocsi, de csak így tudtam linkelni, mert észrevettem, hogy az adminok időközben törölték.
200k fölött csak a kilátásért fizetsz, mert a berendezése, és a felszereltsége ugyanaz az apartmanoknak.insanity06 írta: Mert azon gondolkodtam, hogy vegyek egy házat, vagy várjam meg a pénzt és vegyek egy jobbat. De eddig csak arról volt szó, hogy majd a héten jön...nem?
Ja, időközben én is elkezdtem kutatni, s olyasmiket találtam, hogy Luis megerőszakolja Kate holttestét, ezért Niko megöli őt. Később pedig lebombázza Tony klubjait. Szerintem is fake lehet, habár örülök neki, hogy kiderült az igazság. Tehát köszi, hogy utánajártál!Visali írta:Utánanéztem, állítólag a negyedik javításban talált valaki erre utaló kódokat, GTAForumson 53 oldalas topik van róla, viszont lezárták, mert egyre valószínűbb, hogy fake, és csak egyetlen embertől származnak az információk..