insanity06 írta:Robbanto1 írta:apollo 12 írta:Lehet ez is valami mítosz amerikai ufo-s filmekben is szokott ilyen lenni hogy leáll a motor és se előre se hátra.De valószínübb hogy valami bug.
Nektek minden bug komolyan mondom...Arra nem is gondoltatok hogy ez nem terepjáró és esetleg a motor azért nem indul el mert súlyosan megsérült? Esetleg elszakadt a benzincső stb...Ez realisztikus és kész nem bug -_-"
hát persze
az elszakadt benzincsőtől nem mozognak a kerekek ha "forgatja a kormányt"
ez egy videójáték az isten szerelmére. Akadnak benne hibák és ez is egy közülük
fogadd el
Öhm ha gondolkodtál volna kicsit rájöttél volna hogy azt a példát nem arra írtam...De nektek mindent részletezni kell,kerékhez nyílván nincs köze csak azt hittem nem kell erre is egy példát írni mert megértik...
Viszont én elfogadom,hisz a játék nem is lett valami jó vagy is én szídom sok mindenért,úgyhogy ha arra céloztál hogy elfogult vagyok,nem nem vagyok az
Vizes motorhoz vissza térve,nálunk egy faszi belement a tóba a kocsijával,kihuzatták és elindult a kocsi,egyedül a rádió döglött be
Úgyhogy szerintem vízhez nincs köze,általában azért áll le a motor mert a kipufogó gáz nem tud kiáramlani a kocsiból mert ugye belefolyik a kipufogócsőbe