Az a baj, hogy Chop nálam valamiért nem hűséges már. Vagyis megpróbálom elvinni sétálni, de amióta a Lesteres Assassin küldetés után megkaptam Franklinnel a Vinewood Hills-i luxusvillát, azóta egyszer sem tudtam elvinni sétálni. Igaz, már elfelejtettem, hogy pontosan melyik gombbal is kellett elhívni sétálni, de odamentem hozzá és minden lehetséges gombot megnyomtam, de Chop meg sem moccant. Lehet, hogy agyára ment a luxus és ellustult.insanity06 írta:nem maradtok le semmiről higgyétek el. én letöltöttem és szinte egyszer sem használtam. autót tudsz tuningolni a játékban. Chop pedig amúgy is hűséges hozzád. Sőt lehet le is törlöm gyorsan mert csak foglalja a helyet.
Kösz a választ, akkor Boxon is a ravaszokkal kell sétáltatni. Mindjárt megnézem, hátha bejön. Köszönöm szépen még egyszer a választ és a segítséget!Arminho írta:Chop-ot sétálni (PS3-on) az L2 - R1 gombokkal lehet. Hazaküldeni szintén így.
Chop-pal lehet játszani, hogy labdát dobálsz neki.
Chop beül a kocsiba vagy követi a motort.
Még nem hallottam róla, de ígéretesnek hangzik. Kíváncsi vagyok, vajon hogyan lehet előidézni a havazást.Franklin írta:Tudta valaki hogy havazást is elő lehet idézni?
Időjárás cheattel persze.Franklin írta:Tudta valaki hogy havazást is elő lehet idézni?
Azt hittem csak nekem tűnt fel, hogy ő is ott van . Niko vagy Roman vendégszereplésének örülnék valamelyik DLC-ben. Nem nagy szerepet játszóra, inkább csak olyanra, mint a TLAD intrójában, vagy a TBOGT egyik küldetésének átvezetőjében mikor Roman és Brucie mennek bulizni.NikitaDragovich írta:Vidáman jelentem, hogy az 50 spaceshipből összeszedtem 41-et , valamint megöltem U.L. Papert egy minigunnal a "The Wrap Up" c. küldetésben . Sőt, még képet is készítettem a haláláról .
http://prod.cloud.rockstargames.com/ugc ... cw/0_0.jpg