Stan98 írta:Elkezdtem nézegetni a GTA V-ről gameplayeket,aztán találtam ezt,amiben egy nagyon zsír 2Pac szám hallható. Valaki tudja a címét?
GRAT!!!NikitaDragovich írta:GTA V: 97%
Igen, sikerült megcsinálnom a 25 db ugratót, melyeket elég nehezen teljesítettem, viszont most boldog vagyok, hogy túl vagyok a nehezén! Már csak az utolsó három küldetés hiányzik és meglesz a 100%, utána pedig az Online-t is folytatom, illetve elkezdem javítgatni a küldetéseket, aztán végigjátszom a B és az A opciót. Durva menet lesz, de ennek ellenére végig megyek rajta!
Én is gratulálok a 100%-hoz!NikitaDragovich írta:GTA V - 100% .
Bizony, sikerült végigjátszanom, s őszintén szólva; ez volt életem legjobb GTA-ja! Ám, majd holnap írok róla egy kisebb összefoglalót a GTA IV-es és EFLC-s karakterekkel együtt .
Szerk: Készítettem egy képet Stretch haláláról:
http://prod.cloud.rockstargames.com/ugc ... Pw/0_0.jpg
Hát, lényegében szórakoztam is sokat ez a 110 óra alatt, például sokat jártam a sztriptízbárokba és több alkalommal is megtámadtam az ellenséges bandák területeit (Vagos, Ballas, Lost MC, Aztecas).Hüblookohelimedion írta:és ez a 110 óra csak a 100% megcsinálásával telt? vagy benne van jó pár óra szabad kóborlás is?
Semmi gond és nagyon szívesen!Stan98 írta:dani.szentgali: köszi szépen,bocs,hogy csak ilyen későn írtam vissza csak nem voltam fent gtaplacen egy hete xD