Ilyet én is csinálok rendszeresen, de nem direkt (persze van amikor egyértelmű, hogy direkt csinálta). Nem lehet megmondani, hogy az előtted lévő mikor fog fékezni, és hiába nyomod te is a féket előfordul, hogy meglököd véletlen.Kiscserko írta:Én azt utálom, amikor versenybe első helyen vagyok, lassítok kanyar előtt, hogy be tudjam venni, a többi meg mintha észre se venné, hogy kanyar lesz, full sebességgel belémjön. Aztán nem csoda, hogy a rommá tört kocsimmal, miután egy sarokra elrepültem utolsó leszek.
Tehát már a versenyekkel se lehet könnyű pénzt szerezni? (Nem Onlineoztam a patch óta, csak singleben próbálgattam a Beach Bum Pack-ot, így nem tudom, ezért kérdezem)Kowi írta:Ez a peccs kicsit vegyes érzelmeket váltott ki belőlem. Oké, hogy javítottak egy csomó dolgon, meg kivették a glitcheket (garázsba tank,, helikopter, mod shop), de ez a megreformált díjazás a versenyeken...13k helyett kap az ember 4-et, amikor már így is szenved az ember, mert nincsenek heist-ok. GTA race-ben szerencsére jobb a helyzet, szép is lett volna, hogy eldobálsz 5-6 sticky-t, és jobb esetben is az első hellyel hozod vissza az árát.
Azt a kis számlálót meg, hogy minek vették ki, ami 1-2 másodpercig kint volt miután lefutottál egy kört, és kiírta hányat mentél fel nem fogom .
Survival nem változott, tegnap a patch ugyanannyit kaptam érte, mint szoktam.Synitka írta:És a survival-nek is csökkentek a díjai? Viszont (talán sovány vigasz) a social club oldalán nagyszerű változások vannak. Végre van garage, át lehet nyálazni egymás verdáit is Meg van király autó lista képekkel, adatokkal.
Igen, azt tudom, de én a sztriptíztáncosnőkre gondolok. Velük miért nem lehet szexelni?Niko Bellic1300 írta:NikitaDragovich:Az utcáról felvehetsz kurvákat,de csak leszopnak (milyen fura hogy a férfi még ilyenkor se ad ki hangot).