Rockstar69: Nagyon örülnék neki, ha abbahagynád a GTAV ledegradálását, vagy ha legalább degradálod, akkor azt észérvekkel tedd meg, nem pedig üres, "ha mennyiséget akartok, nem pedig minőséget" kommentekkel. Továbbá szerintem senki sem akarja semmibe venni a GTAIV érdemeit, mert az is egy zseniálisan jó játék, de csak azért, mert az egész fórumon van egy ember, aki ráül egyetlen apró dologra és amiatt észre sem akarja venni a rengeteg pozitívumot, attól még van igazság abban, hogy az V nem véletlenül lett az eddigi legjobb GTA. Mindezt egyébként nem indulatosan meg ellenségeskedésből írom, csak szeretném, ha jobban kifejtenéd az elégedetlenséged okát és nem csak egyetlen dologra, a járművezetésre hivatkoznál.
Neil: Nagyon jól látod a helyzetet!
Akinek a San Andreas tetszett, az az V-öt is imádni fogja. Nem lett 100%-ig hibátlan játék, de mindezek ellenére így is a sorozat eddigi legjobb része lett. Persze nekem is van egy-két dolog, ami nem igazán jött be, például a legelső 3 karakteres GTA-ban én személy szerint 3x annyi főküldetést vártam volna, mint eddig, erre meg jóval kevesebb lett. A sztori sajnos tényleg nem nagy szám, ám ezt bőven kárpótolja, hogy a küldetések sokkal változatosabbak, mint a IV-ben, nincs két egyforma küldetés, és a heistek is nagyon jók, főleg, hogy mindegyiknél vannak választási lehetőségek, amelyek növelik a játék újbóli végigjátszhatóságát. Ja, és még annyi, hogy a R* helyében én a hülye, unalmas és idegesítő darts helyett inkább a billiárdot tettem volna vissza minijátéknak a GTAIV-ből. És még egy negatívum: R*-tól nem megszokott bugmennyiség. De ez az összes negatívum, amit a játék mellett fel tudok hozni, ezt leszámítva megéri várni és felfejleszteni a gépet a megjelenésig.