dani.szentgali írta:EyeInTheSky: Na, ebben tökéletesen egyetértek. Az élővilág tényleg sokkal több lehetőséget adott a játékba, mint amennyit a R* kiaknázott. Nem tudom, te vagy más hogy van vele, de nekem például a vadászat minijáték a single-ben teljesen értelmetlennek tűnt már az első perctől kezdve. Lelövök egy vadat, lefényképezem a mobilommal és Cletus egy szempillantás alatt megítéli az árát, majd a semmiből megkapom a pénzt? Nem tudom, szerintem sokkal jobb megoldás lett volna, ha a vadakat (vagy az értékes testrészüket, húsukat) az RDR-ben megismert megnyúzás után el lehetett volna vinni egy boltba és ott pénzre váltani. A másik meg az, hogy az erdőbe miért nem raktak medvét? Ha jól emlékszem, még ti is közöltetek a játék második hands-on tesztjéről egy csomó információt és a játékot kipróbáló újságírók többször is említették, hogy van medve, még olyan furcsaság is elhangzott, hogy "nem lehet legyőzni". Lehetséges, hogy a R* az utolsó pillanatban meggondolta magát és kivette a végleges játékból? És ha ez történt, akkor előtte miért etették be a jó népet, hogy lesz medve? Én személy szerint sajnálom, hogy nincs a játékban, elég creepy érzést keltett volna mondjuk a Paleto Forest-ben az éjszaka kellős közepén.
Konkrétan engem is meglepett a medvék hiánya, de azért vissza kell ilyenkor emlékezni a régi szép időkre, mikor még a San Andreas-nál sok előzetesben írták, hogy lehetőségünk nyílik saját kaszinót nyitni, és menedzselni a játékban.
Az élővilág kihasználatlanságával ugyanarra gondolunk. Voltak pletykák is arról, hogy a gyorsétteremláncoknak eladhatók lennének a levadászott állatoktól szerzett hús, de ez nem került be. Ami arra enged következtetni, hogy vagy nem volt ilyen tervbe véve a fejlesztők által, vagy ahogy a Burger Shot, Cluckin' Bell, és egyéb éttermek is kivágásra kerültek a játékról, úgy ennek is mennie kellett.
Az a baj, hogy a múltkori Aaron Garbut interjúban is szó volt arról, hogy sok dolog, amit terveztek, nem került be a végső játékba... kár.
Kicsit mondjuk offba ment a téma.
Stan98 írta:Valaki tudja hogy lehet Snapmaticet törölni?
Mármint a feltöltött képre gondolsz?