A játékot gondolom már feltelepítetted. Ha igen, akkor töröld a felpakolt adatokat, és telepítsd fel újra. Ezt a módszert ajánlják a supportosok is.DEXTER22 írta:Fiuk segitseg kellene mert nem tudom ellinditani a gta5 ot - http://www.youtube.com/watch?v=vLGCSfS06FI ugyan ez a helyzet velem csak akár mellik gombot nyomom nekem nem reagál és egyszerűen nem tudok tovabb lépni a rockstar games ábra utan fekete feher kép és ezt irja ami a vidibe van ... a csavo tovabb tud menni engem meg nem enged nem értem h miért sajnos ...segitsetek ha tudtok ..előre is koszonom
Nálam is hasonló történt, annyi különbséggel, hogy nekem a töltőképernyő nem reagál. Egyszerűen a második képnél abbahagyja a betöltést... Mindegy, sajnos én nem telepítettem újra, hiszen nem akarok kockáztatni! Elég sokat játszottam a GTA V-tel, és ha a mentéseim elmennének, akkor felrobbannék. Valószínűleg várni fogok, hogy legyen egy javító patch, addig is nem töltök be pályákat, mivelhogy ez az idegesítő bug, csakis a pályabetöltésnél fedezhető fel.DEXTER22 írta:Fiuk segitseg kellene mert nem tudom ellinditani a gta5 ot - http://www.youtube.com/watch?v=vLGCSfS06FI ugyan ez a helyzet velem csak akár mellik gombot nyomom nekem nem reagál és egyszerűen nem tudok tovabb lépni a rockstar games ábra utan fekete feher kép és ezt irja ami a vidibe van ... a csavo tovabb tud menni engem meg nem enged nem értem h miért sajnos ...segitsetek ha tudtok ..előre is koszonom
Igen, privátban írtad .EyeInTheSky írta:Asszem már írtam, de megnyugtatlak még egyszer, hogy nem törlődnek a mentéseid.
Miközben játszol, nyomd meg a Startot, aztán keresd ki a "Gallery" menüpontot, ahol megtalálod az adott képeidet. Ezután, válassz ki egyet, és nyomj egy háromszöget .Stan98 írta:EyeInTheSky: igen arra gondoltam,van lehetőség egy feltöltött kép törlésére?
Velem is volt ilyen elég Nikita módszere: húzzuk ki az internet kábeltArminho írta:Én PS3 gamer vagyok, és egyre többször (soha) nem tölti be a régebbi mentéseimet. Megáll a töltőképernyő és úgy marad. Mi lehet a gond?