Akkor neked nem fog tudni senki újat mondani, mert a lehető legtöbbet tudod a megjelenési dátumrólKiscserko írta:De nem tudja valaki, hogy végül is mikor jön ki pontosan? Mert annyit tudok, hogy 2014 első negyedévében.
Nem tudnád megmondani hogy az pontosan hol van?(mivel mindketten a gamestar-ból szereztük biztos hogy ugyan az... legalább is remélem)scoobydooesben10fan írta:Hát nekem utána is elérhető. Fel kell mennem egy assassin jelzésre egy magas ponton és máris repülhetek. Pedig nem tudom, hogy van e valami különleges kiadásom, bár a DLC-k is benne voltak...
Bár még nem játszottam a 4-gyel (balszerencsémre édesapám csak akkor ért volna rá múlthéten megvenni velem, amikor orvosnál voltam), de szerintem ha az összes rész együtt olcsóbb, mint a 4, akkor vedd meg inkább azokat. Több játék jobb, mint egy, legalábbis én ezt vallom abban az esetben, ha olyan akció van, hogy egy játék árából meg tudok venni ötöt.Franklin465 írta:egy fehér assassin jel (olyan mint az assassin tomboknél csak nem fekete hanem fehér) és volna egy kérdésem:
szerintetek mit vegyek egy trilogiát amiben benne van az összes ac a 4-est kivéve, vagy vegyem meg ac4-et? nehéz döntés és + a trilogia olcsóbb mint ac4
Igaz most már megvan és működik !scoobydooesben10fan írta:Lehet, hogy csak azután elérhető, miután megcsináltad a Battle of Forlí DLC-t. (12. szekvencia.)