Látom sok hozzászólás érkezett a GTA Online-ról. Nem volt kedvem elolvasni mindet, de ahogy látom azon vitatkoztok, hogy jó-e az Online. Akkor egy véleménnyel több lesz, és tartok tőle, hogy megosztja az embereket.
Elsősorban egyetértek Synitka-val. Szerintem az Online egy jó multiplayer! Lehet, hogy most hülyének néztek, de én baromi jól elszórakozok. Mivel csalóktól én is kaptam sok pénzt, felvásároltam az összes repülőt és helikoptert.
Ezekkel rengeteget szórakoztam. Mivel én igen sokat játszok az Online-on, naponta legalább 30-40 ezer dollárt. Ebből szépen összegyűlik a pénz minden dologra. Ezeket a dollárokat leginkább küldetésekből és deathmatchekből szerzem. Lehet, hogy a küldetések egyhangúak, Martin Madrazo, Lester és Ron/Trevor küldetései hoznak annyi pénzt, hogy megérje szenvedni. Versenyezni nem a pénzért, hanem a szórakozásért szoktam, de nagyon ritkán. Annyi hülye versenyző van, akik folyton kilöknek a pályáról, hogy teljesen elment tőle a kedvem. Aztán ott van a survival is. Jó lehetőség pénzszerzésre, de kínkeservesen sokáig tart. Emellett azért jó játékmód. A deathmatch-el semmi bajom, tetszik.
Aztán a freemode. Na az más tészta. Én kettő csoportba szoktam sorolni a freemode-ot. Ahol normálisak az emberek, és ha elmegyek mellettük nem ölnek meg. Még a teljesen ismeretlen is felvesz a kocsijával, és elfuvaroz valahova. Illetve még segítenek is a rendőrök ellen. Ma volt egy jópofa eset. Elmentem teát főzni, tehát a kontrollert letettem. Pár perc múlva jövök vissza, látom, hogy egy kocsi full sebességgel, mögötte jöttek a rendőrök. Gondoltam, "Basszus, ez mindjárt elüt!", de ahelyett, hogy 200 métert repültem volna, a csávó elhúzta a kormányt, megmentve engem, de ő akkorát karambolozott, hogy meghalt. Na, ezt értékelem a becsületes gamerekben
A másik csoport ahol bunkó, suttyó parasztok vannak, nulla IQ-val. Egyfolytában robbantgatnak, ölnek, stb. Az baromira idegesítő amikor el akarok egy eladni való (nem biztosított) autót, szembejön egy játékos és felrobbant.
Ez igazán idegesítő, de még jobb, amikor egy balfasz tankkal robbantgat a városban. Éppen arra járok, ő meglát és bumm, felrobbantja a 2000 dollárt érő Bulletemet (mármint annyi a biztosítási összeg).
Egyébként ezeket leszámítva egész jól el lehet lenni. Én általában nem játszok baráttal, mert sose jönnek. (Rockstar69-et is mindig hívom, de nem jön, pedig ő az egyetlen olyan, aki szintén sokat lóg a GTA-n.)
Azt se értem, miért ilyen k**va magasak az árak a fegyverboltban. Például egy hangtompító egy pisztolyra 12000$! Tízszer drágább! Miért?! Mindegy, ez a legkisebb gondom.
Egyébként próbálkozok egy projekttel...
Be lehet menni az IAA épületébe, de a kiskapu a felhőkarcoló közepén van, tehát ejtőernyőzni kell. Ha esetleg elrontom, akkor jó lenne egy barát, aki mindig benne van a helikopterben (tehát ő vezeti), és ha elrontom és meghalok, akkor ne keljen felhívni a Pegasust, elkocsikázni egy mérföldet, visszarepülni és megpróbálni újra.
Ha érdekel, írj rám! Itt egy link, hogy mit akarok megvalósítani:
https://www.youtube.com/watch?v=WMqgkNieFC8
Amúgy, mint mondtam, sokat lógok az Online-on, itt a napirendem
(vagyis meddig szoktam általában fent lenni):
Hétfő: 13:30-15:00
Kedd: 13:00-13:35 és 16:00-19:30
Szerda: 16:30-17:45
Csütörtök: 13:30-16:00
Péntek: 13:00-15:00
Szombatot és vasárnapot nem tudom biztosra mondani, mert minden nap mást csinálok.