Visali írta:Na, az, hogy valaki hostol egy versenyt, az még nem jelent semmit, attól ugyanúgy be tudnak lépni gyökerek is. Ha meg azért, hogy kikapcsolja a Custom kocsikat... kérdés, hogy ér-e mindezért fél óráig kajtatni a kívánt verseny után a térképen.Major_Lion írta:Kiscserkó: ha nem tetszenek a verseny feltételek akkor kilépsz és hostolsz te egyet, olyat ami megfelel számodra! Minek mész olyan versenyre ahova nincs is megfelelő autód?
...
Mute all nincs, de be tudod állítani hogy csak a CREW-t vagy a Barátaidat halljad , ez nem elég? Minek némítanál le mindenkit? Mondjuk van olyan opcio is hogy NOONE, azt hiszem.
A "Mute all" elvileg a "None" opció lenne, de nem működik, sőt asszem nekem a Friends & Crew sem. Márpedig nagyon sok értelme van, mert nem mindenki akarja hallgatni a másik sistergését, családi problémáit, vagy ahogy épp az American Idolra készül.
Kiscserkonak teljesen igaza van, és egyébként csak egy töredékét írta le az Online roppant idegesítő hibáinak. Engem például eleve az is rettentően idegesít, hogy hiába van Passive mode, azzal gyakorlatilag magamat szivatom meg, mert én nem vehetek elő fegyvert, de más meg ugyanúgy felrobbant. Semmi értelme. És egyénként én sem tudok úgy multizni anélkül, hogy legalább egyszer ne cseszné fel az agyam.
A szinteket pedig úgy néz ki, nem vették el. Én is talűlkoztam a minap 842-essel.
Kiscserko írta:Az mind szép és jó, hogy hostolok egy versenyt, de egy baj van vele, hogy nem jön senki 5-10 percig, és ha végre jön valaki, akkor is csak 2-en versenyzünk. Ha viszont megnyomom a "jump into a race" gombot, akkor egy pillanat alatt beléphetek egy 4-5 fős menetbe. "Minek mész olyan versenyre, ahova nincs megfelelő autód?" Ezt nem is igazán értem. Most úgy érted, miért nem lépek ki minden super car raceből, amibe beledob a játék? Mert attól, hogy nem használtam ki azt, hogy idegenek adtak végtelen pénzt, attól még szeretek száguldozni egy Cheetahval.
Lehet, hogy én nem lennék biztonságban tőled az Adderban, viszont ők tőlem igen. Neki semmibe sem kerül, ha felrobbantom, viszont nekem 12500 $-ba kerül. Mondod, hogy egy pillanat alatt visszaszerzed, de nem mindenki játszik annyit, hogy csak úgy pazarolhassa a pénzt. Mondtam, hogy én jan 5 óta nem játszottam, én általában egy alkalommal, amikor játszom, akkor szerzek 12000-et, és nem játszok gyakran. Az oké, ha ő nem tesz ellenem semmit, felrobbantom, és büntetnek, viszont ha gyakorlatilag majdnem megöl, hagy védjem már meg magam ingyen.
Én úgy tudom, hogy az csak a saját mikrofonomra vonatkozik, hogy ki hall engem. De kösz a tippet, akkor kipróbálom, hátha működik
Vannak, akikkel együtt tudok játszani, de amikor játszok, nem mindig vannak fenn, és nem mindenki akar mindig GTA Onlineozni.
Rockstar69= A bad sport számtalan hibáját ismerem, de a bountyét nem, azzal mi a baj? (Mármint azon kívül, hogy solo sessionben is megkapom a pénzt, mert túlélem a bountyt )
Visali, hogy milyen igazad van! Hallottam már gyereket az anyjával veszekedni azon, hogy nem pakolt össze, meg valakit, aki 20 percen keresztül énekelte a Wake Me Up című számot De a két legrosszabb= amikor sok ember egyszerre, egy mikrofonon keresztül ordít, és amikor valaki csak azért tartja bekapcsolva a mikorofont, hogy néha köhögjön egy akkorát, hogy majd szétmegy a hangszóró.
A passive mód meg tényleg 100%-ig felesleges. Azt se csinálták meg túl jól.
Nem hagytam fel az online-al, csak invite onlyba nyomom, meg haverokkal. Majd játszok újra pár hónap múlva, meglátjuk milyen lesz a helyzet.
Én is úgy szoktam, hogy félrerakom a headsetet.
A rendőrök Online szinte mindig köröznek, már néha észre sem veszem
Én most vagyok 40-es szinten, de nem unom. Az tény, hogy az összes küldetés unalmas, értelmetlen, élvezhetetlen. Viszont ezen kívül nagyon jó dolgokat lehet benne csinálni. Azt azért nem mondom, hogy nem lehet megunni, néha én is unom, de összességében tetszene, ha nem emiatt lenne kevesebb figyelmük a singlere, és ha nem cseszték volna el a cheaterek, meg az idióták.
Niko Bellic1300 írta:Tipp:Valaki írta hogy nem lehet free aim-al célozni a GTAO-ban.DE LEHET!Single Playerben állítsd be hogy Free Aim és akkor a multiban is ugyanúgy lesz,free aimos szeróra dob be. Mellesleg Kiscserkóval teljesen egyet értek de én szeretem az Online-t főleg azt hogy készítünk versenyeket és azon elmarháskodunk vagy hogy,a 9 éves hülye gyerekeket meg nem hallom mert legtöbbet úgy játszok GTAO hogy partyban vagyok haverokkal.Mellesleg ha idegesít menj be partyba tedd át Invite Onlyra ott meg legyél egyedül és a hülye gyerekeket nem fogod hallani.A Passive Moderól meg említést se teszek.Mivel én is utálom azt hogy megyek erre meg jön egy TANK és vége.Meg találkoztam egy emberrel aki 64-es volt de már azt mondta hogy van tankja.Röhögtem egy jót de elment valahova,követtem követtem és TÁ DÁ ott volt a tankja pedig az a jó móka hogy tankot csak 70-es szintől lehet szerezni.De utálom az ilyen noobokat akik csak tankal menőznek,de amint felrobbant a tankja üldöztem és szétszedtem annyiszor amennyiszer ő engem egy tankal. .
LOL ezt már megcsináltam! amugy majd egyet nem játszunk hétvégén? ha lesz headsetedNikitaDragovich írta:Belegondolva, azért nem olyan rossz az Online, néha el lehet vele lenni, csak kevés pénzem van. Általában fegyverekre, lőszerre, ruhára és kajára költöm. Ja, én is egy nap 12000-et szerzek, pedig kb. 3 vagy 4 órát játszok vele.
No, ettől eltekintve, szerintem folytatom az Online-t, mert hétvégén lesz egy headsetem, s kedvet kaptam hozzá.
Sőt, tudtátok, hogy a GTASeriesVideos feltette a GTA Online utolsó küldetését? Én elsőre nem mondtam meg volna, hogy ez lenne az utolsó pálya, oszt' nézem a videó leírását, és ott volt .