És mégis milyen funkcióval szeretnél pénzt kapni?GeriKun írta:Nem akartam ehhez folyamodni. Srácok, tegnapi nap folyamán VÉLETLENÜL kitöröltem a 43 as karakteremet, na most: Az előző karakteremmel viszonylag mindenem megvolt, viszont most a mellett hogy semmim sincs, hajt az idő is, mivel nemsokára vége a valentín napi nyalánkságoknak. Jöv.hét végéig LEHETETLEN hogy EGYEDÜL összeszedjek annyi pénzt, amiből gyorsan megbírnám venni az Autót, Ruhákat és a fegyvert (Valentín napi DLC ről van most szó) Eddig 200.000 dollárt tudtam össze szenvedni 2 nap leforgása alatt... Srácok, szépen kérlek titeket, aki tud, akinek van annyija, segítsen most rajtam. nem tudom megígérni, hogy egytől egyig visszaadom az illetőnek, de ha van bennetek egy kis jó szándék, na meg temérdek mennyiségű pénz, segítsetek be. 200.000 van, ez azt jelenti hogy nagyjából olyan 650.000 kéne még, hogy megtudjam venni az autót (amihez minimum egy kicsi garázs is kell) meg miegymást.. Van egy érzésem hogy lereagálni is kevesen fogják ezt az üzenetet és még azok közül sem lesz senki aki akarna vagy tudna segíteni, de azért megpróbáltam. Tehát szépen kérlek titeket, ha tudtok segítsetek! (PÜ ben le lehetne bonyolítani ezt az egészet . . .) PS3 on vagyok, nevem: GeriiKun (igen, kettő "i" -vel) Addig is tovább próbálkozok a lehetetlennel . .
Ja és igen, ez ügyben próbáltam venni GTA$, de a pénzem beszívása ellenére nem kaptam belőle semmit.
Nem olyan nehéz összeszedni rá a pénzt. Nekem múlthét szombaton 700 000 dollárom volt most meg már 2 000 000 van. Volt olyan nap, hogy 400 000-ret szedtem össze, mondjuk akkor nagyon bekockultam. Ha nagyon akarod, lehet tudok kölcsön adni. Bár nem tudom, hogy megoldható-e. Ja és a Rockstar Supportnak mindenképp írj!GeriKun írta:Nem akartam ehhez folyamodni. Srácok, tegnapi nap folyamán VÉLETLENÜL kitöröltem a 43 as karakteremet, na most: Az előző karakteremmel viszonylag mindenem megvolt, viszont most a mellett hogy semmim sincs, hajt az idő is, mivel nemsokára vége a valentín napi nyalánkságoknak. Jöv.hét végéig LEHETETLEN hogy EGYEDÜL összeszedjek annyi pénzt, amiből gyorsan megbírnám venni az Autót, Ruhákat és a fegyvert (Valentín napi DLC ről van most szó) Eddig 200.000 dollárt tudtam össze szenvedni 2 nap leforgása alatt... Srácok, szépen kérlek titeket, aki tud, akinek van annyija, segítsen most rajtam. nem tudom megígérni, hogy egytől egyig visszaadom az illetőnek, de ha van bennetek egy kis jó szándék, na meg temérdek mennyiségű pénz, segítsetek be. 200.000 van, ez azt jelenti hogy nagyjából olyan 650.000 kéne még, hogy megtudjam venni az autót (amihez minimum egy kicsi garázs is kell) meg miegymást.. Van egy érzésem hogy lereagálni is kevesen fogják ezt az üzenetet és még azok közül sem lesz senki aki akarna vagy tudna segíteni, de azért megpróbáltam. Tehát szépen kérlek titeket, ha tudtok segítsetek! (PÜ ben le lehetne bonyolítani ezt az egészet . . .) PS3 on vagyok, nevem: GeriiKun (igen, kettő "i" -vel) Addig is tovább próbálkozok a lehetetlennel . .
Ja és igen, ez ügyben próbáltam venni GTA$, de a pénzem beszívása ellenére nem kaptam belőle semmit.
Tegnap már nem fent, de látom, hogy sikerült... egyébként egy nagyobb rablás előtt álltál, ahhoz kellett egy menekülő kocsi.Tomtom9 írta:The merryweather heist
Masks
Boiler suits
Tow truck
Trash truck
Cargobob
Megpróbálom a telefonálást hátha...
Sikerült... Kellet szerezni egy kocsit majd lerakni és felhívni a többieket