Amúgy Cipriani-nak kell írniTheGTAKING írta:Most miért sértegetsz Benes elírtam ilyen nagy baj? Vissza a GTA 5-re szerintem ez a csávó Toni Cibrianira is hasonlít!
Amúgy Cipriani-nak kell írniTheGTAKING írta:Most miért sértegetsz Benes elírtam ilyen nagy baj? Vissza a GTA 5-re szerintem ez a csávó Toni Cibrianira is hasonlít!
Ez most ugye csak vicc volt?uraharashinjji írta:Egy kérdés, magyarul vagy angolul láttad a filmeket ? ha magyarul akkor még szép hogy nem az ő hangja, de nemhiszem hogy te angolul hallgatnál filmeketGTA007 írta:Szinte biztos vagyok benne hogy a 0:40-nél látható személy lesz a főszereplője.
Így oldalról nehéz megállapítani hogy pontosan ki lehet az... lehet hogy egy teljesen új karakter...
Azt sem tartom kizártnak hogy valóban Tommy Vercetti az...bár...
Valóban hasonlít egy kicsit Ray Liotta hangjára, de mégis azt mondom hogy nem az övé. Láttam pár Ray Liotta filmet szinte biztos felismerném ha az övé lenne...
Nemcsak a GTA szereplőket.totyak írta:Elolvastam itt az eddigi összes hozzászólást.
Gyakorlatilag az eddig fellelhető minden GTA szereplőt felismerni vélte valaki a videóban. Nem gondoljátok, hogy egy első trailerbe nem tesznek bele minden információt?
Viszont annak a hírnek örülök, hogy teljes San Andreas lesz. Rossz lett volna csak egy várost kapni.