Hozzászólás
Szerző: csaba292 » 2011. 11. 02. 21:00
Unatkoztam picit, és írtam egy cikkféleséget erröl:
Most, hogy megjelent a trailer, találgatások tömege árasztotta el az internetet. Ezek közül az egyik legérdekesebb az, amiről már korábban is írtunk.
A The Ballad of Gay Tony kiegészítő végén, a stáblistán felszáll egy repülő, aminek a farkán a következő kód van: LJK 24051972
Ebben nincsen még semmi érdekes, azonban a mai videóban újra felbukkant ez az érdekes számkombináció: kétszer is felbukkan a 2405 szám. Ez egy dátumra utal, ami május 24. Ha ez nem lenne elég, akkor előbukkan egy korábbi cikkünk részlete, íme:
A szavazás
2010. augusztus 6-án, magyar idő szerint 01:56-kor a GTAForumson egy új topik jelent meg szavazással. A szavazást az egyik admin készítette és néhány perc múlva törölték is. A kérdés "1102?" volt, amihez két válasz szerepelt: "5 Guys, 5 Bullets, 5 Letters" és "204.".
A 1102 valószínűleg a 2011 tükrözése, ám a másik kettőt még nem sikerült dekódolni. A "5 Bullets, 5 Letters" esetleg utalhat az egyik GTAV.net logóra, ahol 5 betűn (letters) volt 5 golyó (bullets), a Five Guys pedig egy amerikai gyorsétterem neve. A 204 egyesek szerint az év kétszáznegyedik napját jelentette, ami július 23, ám akkor nem történt sem bejelentés, sem semmi más.
Értelmezés: a 1102 az november másodikát jelenti, azaz a MAI napot. Ha ehhez hozzáadunk 204 napot, tippeljetek milyen nap jön ki? Igen, május 24.
Aztán még vannak kisebb összefüggések is, például a GTA III Európában május 24.-én jelent meg, illetve a zenének az albuma, ami a trailer alatt megy, május 24.-én jelent meg. Szerintetek ez véletlen? Vajon az új rész ezen a napon jelenik meg? Vagy valami más fog történni?