Ha már DLC-kről álmodozunk akkor én is leírnám,hogy minek örülnék a későbbiekben:
-Az evés az mindenképpen hiányzik,ahogy Cube is mondta. Szóval lehetne valami kis étterem vagy ilyesmi,ahol be lehet majd kajálni rendesen. Például a Chuckin Bell falodák,amikről korábban már beszéltem. Teljesen feleslegesen van ott,ha be sem lehet menni..
-Fegyverek közül én is csak a lángszórót vagy a molotov-koktélt emelném ki,amik tényleg nagy pusztítást tudnak csinálni.
-Járművekből jó lenne,ha lenne valami Ferrari kinézetű sportkocsi,esetleg pár LowRider illetve amit a legjobban hiányolok,vagyis a HUNTER vadászhelikopter. Mindenképpen be kéne tenni a játékba.
-Visszatérhetne a kaszinózás is,de most egy kicsit fejlettebb módon. Pl. póker vetélkedők,amikben lehet nagyokat kaszálni vagy bukni.
-Ami szintén hiányzik a játékból,az a kondizás. Ha már a San Andreas-ra emlékeztet minket a játék jóformán,akkor térjen vissza a gyúrás,de persze itt is több lehetőséggel.
-Tetoválásokból és fodrászati elemekből kevés a választék,szóval azon sem ártana csiszolni.
-A tuningoló garázsokból nekem is hiányzik a nitro,de mást onnan nem emelnék ki.
-Örülnék a visszatérne az is,hogy több rejtekhelyen is meghúzhatjuk magunkat,mert elég szar,hogy csak 1 ház van minden karakternél,amit be lehet járni.
Egyenlőre ennyi,ami eszembe jutott,remélem pár elem majd visszaköszön a játékban.