ALT+ENTER?scoobydooesben10fan írta:http://kepfeltoltes.hu/view/140423/ac1_ ... es.hu_.png
Ez most komoly? így kell játszani?
Azért mert valószínűleg valahol a nyílt tengeren próbáltad,ilyenkor csak gyors utazz egy városba,vagy egy szigetre,és már is elkészitheted a tárgyat.dani.szentgali írta: Az új kérdésem az, hogy ha már összeszedtem az összetevőket egy tárgy készítéséhez (pl: cápavadász ruha, nagymacskavadász ruha stb.), akkor miért kapom azt az üzenetet, amikor el akarom készíteni a cuccokat, hogy "a készítés jelenleg nem elérhető"? Tehát miért nem engedi a játék, hogy elkészítsek egy olyan tárgyat, amihez már megvannak az összetevők?
Igen, közben én is rájöttem, hogy a tenger közepén a Csókáról nem tudok tárgyat készíteni, így partra szálltam és ott már összejött a dolog. Azért köszönöm a választ!GTAfan írta:Azért mert valószínűleg valahol a nyílt tengeren próbáltad,ilyenkor csak gyors utazz egy városba,vagy egy szigetre,és már is elkészitheted a tárgyat.dani.szentgali írta: Az új kérdésem az, hogy ha már összeszedtem az összetevőket egy tárgy készítéséhez (pl: cápavadász ruha, nagymacskavadász ruha stb.), akkor miért kapom azt az üzenetet, amikor el akarom készíteni a cuccokat, hogy "a készítés jelenleg nem elérhető"? Tehát miért nem engedi a játék, hogy elkészítsek egy olyan tárgyat, amihez már megvannak az összetevők?
A kocsmárostól én is kértem már egy párszor infót, de eddig csak tengerészeti konvojokról volt hajlandó infót adni. Mindegy, majd holnap feloldom az összes kocsmát és kifaggatom az összes kocsmárost, hátha valamelyik végre királyi konvojhoz fog vezetni.Franklin465 írta:királyi konvojt ugy, hogy bemész a kocsmába és kérsz infot, vagy körbe járod a tengert, én már 3-at kifosztottam ha nem tudsz késziteni akkor próbáld meg valahol máshol pl: kapitányi kabin stb..
Őszintén szólva én most jobban aggódok a Comet miatt, hisz a Unity-val úgysem játszhatok soha, hisz az csak PS4-re, XboxOne-ra és PC-re jön. A Comet (ha valóban ez lesz a neve) már jobban érdekel, mert azzal még tudok játszani. Amúgy meg ne aggódj amiatt, hogy eddig csak egy "semmitmondó trailer" jött ki az új AC-ről, ahogy Ubisoftékat ismerem, az E3-mon megint olyan szinten fogják reklámozni a játékukat, hogy már akkor tudni fogjuk a sztori felét, megint mutatnak legalább két gameplay videót, ha nem többet, és ha egyszer beindul az E3-mon a Ubisoft marketinggépezete, akkor a megjelenésig nem telik el egy olyan hét sem, amiben ne jönne valami infó/videó/képcsomag a játékról. Lesz itt bőven infó a játékról a közeljövőben, talán több is a kelleténél.scoobydooesben10fan írta:Most már azért jöhetne egy-két infó a Unity-ről. Csak az a semmitmondó trailer van.